Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Oliver Heldens feat. Danny Shah - What The Funk

Cover Oliver Heldens feat. Danny Shah - What The Funk
Digital
Oliver Heldens 1290342547

Nummer

Jaar:2017
Label:SPINNIN'
Distributeur:SPINNIN'
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:28/10/2017 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

27/09/2017
Digital Oliver Heldens 1290342547
Toon detailsAlles beluisteren
1.What The Funk
2:57
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:57What The FunkOliver Heldens
1290342547
Single
Digital
27/09/2017

Danny Shah   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nothing To Lose (Lester Williams feat. Danny Shah)04/06/2016Tip: 35 
What The Funk (Oliver Heldens feat. Danny Shah)28/10/2017Tip 
 

Oliver Heldens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gecko05/04/2014462
Koala30/08/2014333
You Know (Zeds Dead & Oliver Heldens)07/03/2015Tip: 56 
Melody18/04/2015Tip: 12 
Shades Of Grey (Oliver Heldens & Shaun Frank feat. Delaney Jane)18/07/2015Tip: 10 
Wombass (TiŽsto & Oliver Heldens)12/12/2015Tip: 44 
Waiting (Oliver Heldens & Throttle)06/02/2016Tip 
Flamingo24/09/2016Tip 
I Don't Wanna Go Home25/02/2017Tip 
Ibiza 77 (Can You Feel It)26/08/2017Tip 
What The Funk (Oliver Heldens feat. Danny Shah)28/10/2017Tip 
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?