Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Oliver Heldens feat. Danny Shah - What The Funk

Cover Oliver Heldens feat. Danny Shah - What The Funk
Digital
Oliver Heldens 1290342547

Nummer

Jaar:2017
Label:SPINNIN'
Distributeur:SPINNIN'
Muziek/Tekst:Danny Shah
Oliver Heldens
Tim Larsson
Tobias Lundgren
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:28/10/2017 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

27/09/2017
Digital Oliver Heldens 1290342547
Toon detailsAlles beluisteren
1.What The Funk
  2:57
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:57What The FunkOliver Heldens
1290342547
Single
Digital
27/09/2017
2:59Slam! Now Dance Winter 2018Sony
19075801492
Compilatie
CD
22/12/2017

Danny Shah   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nothing To Lose (Lester Williams feat. Danny Shah)04/06/2016Tip: 35 
What The Funk (Oliver Heldens feat. Danny Shah)28/10/2017Tip 
 

Oliver Heldens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gecko05/04/2014462
Koala30/08/2014333
You Know (Zeds Dead & Oliver Heldens)07/03/2015Tip: 56 
Melody18/04/2015Tip: 12 
Shades Of Grey (Oliver Heldens & Shaun Frank feat. Delaney Jane)18/07/2015Tip: 10 
Wombass (TiŽsto & Oliver Heldens)12/12/2015Tip: 44 
Waiting (Oliver Heldens & Throttle)06/02/2016Tip 
Flamingo24/09/2016Tip 
I Don't Wanna Go Home25/02/2017Tip 
Ibiza 77 (Can You Feel It)26/08/2017Tip 
What The Funk (Oliver Heldens feat. Danny Shah)28/10/2017Tip 
The Answer (Oliver Heldens Edit) (Hi-Lo)04/11/2017Tip 
King Kong (Hi-Lo Touch)31/03/2018Tip 
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.