Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Steve Tielens feat. B.A. Cops - En gaan met die banaan

Cover Steve Tielens feat. B.A. Cops - En gaan met die banaan
Digital
Vlaamse Sterren 5411530814015 (be)

Nummer

Jaar:2017
Label:VLAAMSE STERREN
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Steve Tielens
Producer:Jean Pierre Kerkhofs
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:21/10/2017 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

18/09/2017
Digital Vlaamse Sterren 5411530814015 (CNR) [be] / EAN 5411530814015
Toon detailsAlles beluisteren
1.En gaan met die banaan
  3:02
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:02En gaan met die banaanVlaamse Sterren
5411530814015
Single
Digital
18/09/2017
3:0315 jaar feest - 15 jaar Steve TielensVlaamse Sterren
AL 30520-2
Album
CD
13/10/2017
3:04Hits van hier - Het beste van 2017Vlaamse Sterren
AL 30521-2
Compilatie
CD
17/11/2017

Steve Tielens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Geen wonder dat ik ween31/03/2012Tip: 40 
De polonaise14/07/2012Tip: 57 
De arme straatmuzikant15/09/2012Tip: 48 
Elisa24/11/2012Tip: 45 
We gaan een feestje bouwen09/03/2013Tip: 39 
Ik ga leven (Liesje Winten & Steve Tielens)31/08/2013Tip: 25 
Ik mis je19/10/2013Tip: 39 
Kom je vanavond?28/12/2013Tip: 29 
Ik heb je sleutel weggesmeten (Steve Tielens & Liesje Winten)15/02/2014Tip: 33 
Ik heb de hele nacht liggen dromen van jou14/06/2014Tip: 55 
Wij vieren feest vandaag01/11/2014Tip: 43 
Gisteren herleeft (Marjan Berger & Steve Tielens)17/01/2015Tip: 76 
Wat heb jij een lekker lijf!31/01/2015Tip: 42 
In de armen van de nacht23/05/2015Tip: 68 
Het is weer Couckenbak20/06/2015298
Angelina03/10/2015Tip: 69 
De polonaise [2015]16/01/2016Tip 
Dat was een kus16/04/2016Tip 
De zomer is begonnen18/06/2016Tip: 40 
The Show Must Go On26/11/2016Tip 
Ik en ons Monique (Steve Tielens feat. Monique)21/01/2017Tip 
Bij ons in Vlaanderen13/05/2017Tip 
En gaan met die banaan (Steve Tielens feat. B.A. Cops)21/10/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feesten is mijn leven07/04/2012921
Mijn eigen leven26/07/20142716
De langste polonaise05/09/20151612
15 jaar feest - 15 jaar Steve Tielens21/10/2017675
 

Bart Anneessens Cops   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vive vive la vie (B & B (Bart Anneessens Cops & Bart Declercq))24/09/2016Tip 
En gaan met die banaan (Steve Tielens feat. B.A. Cops)21/10/2017Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 2)

Patrick3
Member
*****
Ambiancehit
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?