Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bazart - Voodoo (The Subs Remix)

Cover Bazart - Voodoo (The Subs Remix)
Digital
Debonair - (be)

Nummer

Jaar:2017
Label:DEBONAIR
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Oliver Symons
Mathieu Terryn
Simon Nuytten
Coverversie van:Bazart - Voodoo
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/10/2017 (Positie 44)
Laatste week notering:06/01/2018 (Positie 41)
Piekpositie:37 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:11681 (37 Punten)
Airplay:21/10/2017 / Piek: 22 / Weken: 10
Dance:21/10/2017 / Piek: 2 / Weken: 19
Vlaamse top 50:21/10/2017 / Piek: 2 / Weken: 19
Ultratip Bubbling Under:21/10/2017 / Piek: 49 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 37 / Weken: 5 (V)

Tracks

13/10/2017
Digital Debonair - (PIAS) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Voodoo (The Subs Remix)
  3:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38Voodoo (The Subs Remix)Debonair
-
Single
Digital
13/10/2017
3:38Ketnet Hits - Best Of 2017 / Best Of 20 jaar KetnetVRT Brand Extensions
AL 30523-2
Compilatie
CD
24/11/2017
3:38Life Is Music 2017.2Sony
19075806102
Compilatie
CD
24/11/2017
3:38De Afrekening 64Sony
19075845982
Compilatie
CD
30/03/2018

Bazart   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tunnels20/06/2015Tip: 36 
Goud20/02/20161250
Chaos09/07/2016821
Nacht19/11/20161820
Lux20/05/2017369
Voodoo (The Subs Remix)28/10/2017375
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bazart [EP]23/04/20164226
Echo08/10/2016190
Echo Live09/12/2017711
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

gherkin
Member
****
Dankzij The Subs is Voodoo van Bazart nu ook in dansbare versie verschijnbaar. Geen idee of dat nu echt het beter maakt maar op zich is dit zeker wel tof gedaan.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.