Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Douglas Firs - Judy

Nummer

Jaar:2017
Label:EXCELSIOR
Distributeur:V2
Muziek/Tekst:Gertjan Van Hellemont
Producer:Jan Chantrain
Douglas Firs
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:04/11/2017 / Tip / Weken: 3
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

20/10/2017
Digital Excelsior / V2 -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Judy
  3:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59Hinges Of LuckExcelsior / V2
EXCEL96503
Album
CD
13/10/2017
3:59JudyExcelsior / V2
-
Single
Digital
20/10/2017

Douglas Firs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shimmer & Glow17/03/2012Tip: 32 
Misunderstood29/09/2012Tip: 62 
Pretty Legs And Things To Do09/02/2013Tip: 56 
Dirty Dog18/05/2013Tip: 68 
Can You Tell Her I Said Hi?15/11/2014Tip: 70 
Caroline17/01/2015Tip: 15 
Don't Buy The House02/05/2015Tip: 26 
Summer's Leaving19/09/2015Tip: 32 
Your Only Friend (Douglas Firs feat. Bony King)05/12/2015Tip: 74 
Through Watery Eyes02/04/2016Tip 
Shine 'Em Up Sadie06/05/2017Tip: 47 
Undercover Lovers30/09/2017Tip 
Judy04/11/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shimmer & Glow20/10/20124412
The Long Answer Is No07/02/20151012
Hinges Of Luck21/10/201794
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

gherkin
Member
****
Naar goede gewoonte is dit nummertje van Douglas Firs ook weer mooi in orde.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?