Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Douglas Firs - Judy

Nummer

Jaar:2017
Label:EXCELSIOR
Distributeur:V2
Muziek/Tekst:Gertjan Van Hellemont
Producer:Jan Chantrain
Douglas Firs
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:04/11/2017 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

20/10/2017
Digital Excelsior / V2 -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Judy
  3:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59Hinges Of LuckExcelsior / V2
EXCEL96503
Album
CD
13/10/2017
3:59JudyExcelsior / V2
-
Single
Digital
20/10/2017

Douglas Firs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shimmer & Glow17/03/2012Tip: 32 
Misunderstood29/09/2012Tip: 62 
Pretty Legs And Things To Do09/02/2013Tip: 56 
Dirty Dog18/05/2013Tip: 68 
Can You Tell Her I Said Hi?15/11/2014Tip: 70 
Caroline17/01/2015Tip: 15 
Don't Buy The House02/05/2015Tip: 26 
Summer's Leaving19/09/2015Tip: 32 
Your Only Friend (Douglas Firs feat. Bony King)05/12/2015Tip: 74 
Through Watery Eyes02/04/2016Tip 
Shine 'Em Up Sadie06/05/2017Tip: 47 
Undercover Lovers30/09/2017Tip 
Judy04/11/2017Tip 
Hannah03/03/2018Tip 
How Can You Know07/07/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shimmer & Glow20/10/20124412
The Long Answer Is No07/02/20151012
Hinges Of Luck21/10/201796
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

gherkin
Member
****
Naar goede gewoonte is dit nummertje van Douglas Firs ook weer mooi in orde.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.