Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

DJ F.R.A.N.K feat. Danzel - Mission For Love

Cover DJ F.R.A.N.K feat. Danzel - Mission For Love
Digital
BIP BIP-Club-1601 (be)
Digital
BIP BIP-Club-1601R (be)

Nummer

Jaar:2017
Label:BIP
Distributeur:BIP
Muziek/Tekst:Johan Waem
Frank Van Herwegen
Jaco Van Rijswijk
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:04/11/2017 / Piek: 33 / Weken: 7
Ultratip Bubbling Under:04/11/2017 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

16/10/2017
Digital BIP BIP-Club-1601 [be] / EAN 5425017005131
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mission For Love (Radio Edit)
  2:55
2.Mission For Love (Extended Mix)
  5:14
   
16/10/2017
Digital BIP BIP-Club-1601R [be] / EAN 5425017005148
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mission For Love (Radio Edit)
  2:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit2:55Mission For LoveBIP
BIP-Club-1601
Single
Digital
16/10/2017
Radio Edit2:56Mission For LoveBIP
BIP-Club-1601R
Single
Digital
16/10/2017
Extended Mix5:14Mission For LoveBIP
BIP-Club-1601
Single
Digital
16/10/2017

Danzel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pump It Up!14/02/2004819
You Are All Of That28/08/2004914
Home Again04/12/2004Tip: 2 
Put Your Hands Up In The Air!04/06/2005345
My Arms Keep Missing You (Danzel vs. DJ F.R.A.N.K.)22/04/20061510
You Spin Me Round (Like A Record)18/08/2007327
Clap Your Hands12/07/2008Tip: 14 
Under Arrest29/05/2010307
You Make Me Happy (DJ Rebel feat. Danzel)31/03/2012402
Pump It Up 2K14 (Danzel vs. DJ F.R.A.N.K)28/09/2013Tip: 31 
Mission For Love (DJ F.R.A.N.K feat. Danzel)04/11/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Name Of The Jam!02/10/2004474
 

DJ Frank   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Story29/01/2000Tip: 4 
Nu nu (DJ F.R.A.N.K. feat. Vick Krishna)31/07/2004515
In Da Club (CŁva feat. DJ F.R.A.N.K.)05/03/20051313
Anybody Out There? (CŁva feat. DJ F.R.A.N.K.)02/07/2005253
My Arms Keep Missing You (Danzel vs. DJ F.R.A.N.K.)22/04/20061510
One Love, World Love (Frank Ti-Aya feat. Yardi Don)14/10/20061214
Unity (Frank Ti-Aya feat. Yardi Don)28/04/2007423
It's Da Music (Frank Ti-Aya feat. Yardi Don)10/05/2008Tip: 24 
Missing 2010 (DJ F.R.A.N.K)27/03/2010Tip: 21 
Discotex! (Yah!) (DJ F.R.A.N.K)08/01/2011119
Put The Light On The Lady (DJ F.R.A.N.K feat. Michael Houston)09/07/2011169
It's Like That! (DJ F.R.A.N.K)19/11/2011363
Blu Sky Holiday (DJ F.R.A.N.K feat. Craig Smart)07/07/2012462
Yes You Run! (DJ F.R.A.N.K. feat. Miss Autumn Leaves)19/01/2013249
Burning It Up (DJ F.R.A.N.K. feat. Craig Smart & Tom-E)15/06/2013265
From The Left To The Right (DJ F.R.A.N.K.)20/07/2013363
Pump It Up 2K14 (Danzel vs. DJ F.R.A.N.K)28/09/2013Tip: 31 
Good Life (DJ F.R.A.N.K feat. Craig Smart)24/05/2014Tip: 47 
Alles kaputt (DJ F.R.A.N.K)12/07/2014Tip: 83 
Salvation (DJ F.R.A.N.K & Jessy)27/12/2014356
All By Myself (DJ F.R.A.N.K vs. Sonic Solutions)23/05/2015Tip: 77 
When You Walk In (DJ F.R.A.N.K feat. Yannick Bovy)13/02/2016Tip 
We Are Belgium (DJ F.R.A.N.K)04/06/2016Tip 
Viking Clap (Hķ) (DJ F.R.A.N.K)23/07/2016Tip 
Don't Lose Me Till Tomorrow (DJ F.R.A.N.K feat. Craig Smart)15/10/2016Tip 
Allemaal (Alpha Party & DJ F.R.A.N.K feat. Wim Soutaer)04/03/2017Tip 
Vieze vuile dinges (DJ F.R.A.N.K feat. Pest One)08/07/2017Tip 
Mission For Love (DJ F.R.A.N.K feat. Danzel)04/11/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Collected (DJ F.R.A.N.K)07/04/2018682
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 3)

Wolfke
Member
****
Leuke samenwerking, eindelijk nog eens een aanhoorbaar nummer van DJ F.R.A.N.K mede dankzij Danzel.

gherkin
Member
**
Niet direct een hoogvlieger.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.