Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Channel Zero - Wish You Well

Cover Channel Zero - Wish You Well
Digital
Mostiko 5411530814381 (be)

Nummer

Jaar:2017
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Channel Zero
Producer:Mikey Doling
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:04/11/2017 / Tip / Weken: 3
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

20/10/2017
Digital Mostiko 5411530814381 (CNR) [be] / EAN 5411530814381
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wish You Well
  4:01
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:01Wish You WellMostiko
5411530814381
Single
Digital
20/10/2017
4:01Exit HumanityMostiko
AL 30441-2
Album
CD
27/10/2017

Channel Zero   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Flowers30/01/2010183
Hot Summer25/06/2011Tip: 35 
Electronic Cocaine08/03/2014Tip: 64 
Help (Unplugged)17/10/2015Tip: 68 
Blood Letters10/06/2017Tip 
Wish You Well04/11/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unsafe22/07/19951117
Black Fuel08/02/19971113
Live At The Ancienne Belgique08/05/20101517
Feed 'Em With A Brick25/06/2011219
Kill All Kings12/04/2014438
Unplugged24/10/2015417
Exit Humanity04/11/2017133
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
*****
Stevig en sterk nieuw nummertje van Channel Zero.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?