Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mathieu & Guillaume feat. Stef Bos - Plettenberg

Nummer

Jaar:2017
Label:M&G
Distributeur:EMG
Muziek/Tekst:Stef Bos
Guillaume Engels
Walter Schrooten
Producer:Sander Claes
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:11/11/2017 / Piek: 44 / Weken: 2
Ultratip Bubbling Under:04/11/2017 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

25/09/2017
Digital M&G / EMG - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Plettenberg
  3:27
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:27PlettenbergM&G / EMG
-
Single
Digital
25/09/2017
3:29PlettenbergM&G / EMG
2513863
Album
CD
09/10/2017

Stef Bos   Artiestenpagina

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Papa06/04/1991387
Breek de stilte (Stef & Bob)04/05/1991115
Jij bent voor mij07/11/1992394
Wat het ook is25/02/2012Tip: 57 
Liever (Diggy Dex feat. Stef Bos)14/06/2014Tip: 30 
Passage11/10/2014Tip: 38 
Geloven31/01/2015Tip: 27 
Vogelvlucht09/01/2016Tip: 24 
Kan het niet alleen02/04/2016Tip: 35 
De reis (Sabien Tiels & Stef Bos)03/12/2016Tip: 31 
Plettenberg (Mathieu & Guillaume feat. Stef Bos)04/11/2017Tip 
Welkom02/12/2017Tip 
Rivier van tijd07/04/2018Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Schaduw in de nacht18/11/1995175
De onderstroom18/10/1997147
Zien02/10/1999264
Noord & zuid - Het beste van Stef Bos16/12/2000501
Donker en licht07/06/2003443
Ruimtevaarder22/10/20054910
Kloofstraat03/04/2010783
20 jaar - Dit is nu later!26/02/20111716
Minder meer22/10/2011376
Mooie waanzinnige wereld11/10/20144020
Een sprong in de tijd16/01/20161528
Kern20/01/20181022
 

Mathieu & Guillaume   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Komen en gaan15/08/2009185
Ik heb je lief30/01/2010461
Vrede (of ik schiet!)11/12/2010Tip: 35 
…ťn van die vele12/11/2011Tip: 27 
Tot in het blauw22/03/2014Tip: 45 
La cadence23/08/2014Tip: 71 
Beter dan jij11/06/2016Tip 
Plettenberg (Mathieu & Guillaume feat. Stef Bos)04/11/2017Tip 
Zo ver weg25/11/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kleinste sterren15/05/2010388
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.