Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Laura Tesoro - Beast

Cover Laura Tesoro - Beast
Digital
Sony 886446809878 (be)

Nummer

Jaar:2017
Label:SONY
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Elina Stridh
Mikke Vepsšlšinen
Emelie Sederholm
Producer:Alexandre Germys
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/11/2017 (Positie 37)
Laatste week notering:18/11/2017 (Positie 32)
Piekpositie:32 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:11773 (33 Punten)
Airplay:04/11/2017 / Piek: 15 / Weken: 3
Ultratip Bubbling Under:04/11/2017 / Piek: 16 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 32 / Weken: 2 (V)

Tracks

27/10/2017
Digital Sony 886446809878 (Sony) [be] / EAN 0886446809878
Toon detailsAlles beluisteren
1.Beast
  2:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:51BeastSony
886446809878
Single
Digital
27/10/2017

Laura Tesoro   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Outta Here30/08/2014231
Funky Love07/03/2015Tip: 27 
What's The Pressure23/01/2016222
Higher06/05/20172023
Set Them Free (Piet Van den Heuvel & Laura Tesoro)07/10/2017Tip: 37 
Beast11/11/2017322
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

Wolfke
Member
****
Tof nummer de nieuwe Laura Tesoro.

Patrick3
Member
******
Topschijf

gherkin
Member
***
Een niet te onaardig plaatje van Tesoro.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?