Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix - Ja!

Cover Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix - Ja!
Digital
Noah's Ark / Top Notch 17UM1IM64814

Nummer

Jaar:2018
Label:NOAH'S ARK
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Leo Roelandschap
Alex van der Zouwen
Felix Laman
Chyvon Pala
Producer:Yung Felix
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Urban:20/01/2018 / Piek: 17 / Weken: 14
Ultratip Bubbling Under:20/01/2018 / Piek: 2 / Weken: 8
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 23
be  Tip: 2 (V)

Tracks

12/01/2018
Digital Noah's Ark / Top Notch 17UM1IM64814 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ja!
  3:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:03Ja!Noah's Ark / Top Notch
17UM1IM64814
Single
Digital
12/01/2018
3:03MNM Party 2018 * Volume 1541 / N.E.W.S.
541741CD / N01.A741.023
Compilatie
CD
16/03/2018
3:04Spring Break 2018Universal
5383128
Compilatie
CD
13/04/2018
3:04Hitzone 85Sony
19075834132
Compilatie
CD
20/04/2018
3:03MNM Big Hits 2018 Vol. 2Sony
19075851392
Compilatie
CD
27/04/2018
»» alles tonen

Bizzey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)17/06/2017371
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)02/09/2017Tip: 27 
C'est la vie (The Partysquad feat. Josylvio, Bizzey, Hansie & Broertje)28/10/2017Tip 
Dansen (Mightyfools & Bizzey)02/12/2017Tip 
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018Tip: 2 
Ze willen mee (Hardwell, Bizzey, Lil Kleine & Chivv)07/04/2018Tip 
Drama (Bizzey & Boef)30/06/2018Tip: 8 
Wine Slow (Remix) (Idaly feat. Ronnie Flex, Famke Louise & Bizzey)21/07/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
November24/02/2018677
 

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?11/02/20121616
Hoop nu16/06/2012Tip: 34 
Semi bekend20/10/2012Tip: 15 
Goud over shirt heen (G.O.S.H.)26/01/2013Tip: 32 
Werkveld17/08/2013Tip: 88 
Met z'n tweeŽn14/12/2013Tip: 8 
Mijn nacht14/06/2014Tip: 57 
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)18/10/2014Tip: 44 
Euro's14/05/2016Tip 
Pompen11/02/2017619
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)17/06/2017371
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)02/09/2017Tip: 27 
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018Tip: 2 
Lil Craney07/04/2018Tip: 1 
Allez (Diggy Dex & Kraantje Pappie)28/04/2018Tip 
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018Tip: 12 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane21/04/20127319
Crane II29/03/2014625
Crane III05/11/20165735
 

Yung Felix   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018Tip: 2 
Loco (Yung Felix feat. Poke & Dopebwoy)19/05/2018Tip 
 

Chivv   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cartier (Dopebwoy feat. Chivv & 3robi)05/08/2017Tip: 22 
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018Tip: 2 
Beetje moe (Kevin, Lil Kleine & Chivv)31/03/2018Tip: 26 
Ze willen mee (Hardwell, Bizzey, Lil Kleine & Chivv)07/04/2018Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.69 (Reviews: 13)

naamloos
Member
*
Jammer dat ik geen min cijfers kan geven.

da_hooliii
Member
***
So schrecklich finde ich das gar nicht wie es die anderen sehen.

ria.kl
Member
*
GELUKKIG IS IEDEREEN DIT BINNENKORT WEER VERGETEN, WAT EEN WAARDELOZE TROEP! EEN PUNT IS NOG TE VEEL

De Tsjap
Member
******
De 2e nummer 1 hit voor Kraantje, maar de doorbraak van Yung Felix die al een paar jaar getipt wordt.
De reggeaton beat is aanstekelijk, de rijms van vooral Chivv zijn keihard en Bizzey kun je wel om een refreintje vragen. De video is compleet over de top. Briljant en een dik verdiende nummer 1 notering.

daanengbers
Member
*
;=;

Jeroen68
Member
*
Nee natuurlijk. Inspiratieloze troep

HeNK!
Member
*
De single top 100 is PURE NEP!

vinylfreak
Member
*
De single top 100 is verworden tot een verzamelbak van ellende die in de andere hitlijsten heel vaak niet eens voor komt en die 90% van Nederland niet eens kent.
Met je middel vinger omhoog een hit scoren................wat een walgelijke troep,Bah.
Laatst gewijzigd: 26/01/2018 23:10

hugo1960
Member
*
Poehh.....

gherkin
Member
*
Wat mij betreft is het toch een neen.

DeejayDave
Member
***
Goed kanshebber voor een hoge notering as week. Maar om nou te zeggen dat het ook kwalitatief goed is. Zit wel een goede vibe in, dat wel.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.