Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Boef - Antwoord

Cover Boef - Antwoord
Digital
Trifecta 190296918247

Nummer

Jaar:2018
Label:TRIFECTA
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Sofiane Boussaadia
Producer:Jack $hirak
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/02/2018 (Positie 25)
Laatste week notering:17/02/2018 (Positie 47)
Piekpositie:25 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:11537 (41 Punten)
Urban:27/01/2018 / Piek: 8 / Weken: 10
Ultratip Bubbling Under:27/01/2018 / Piek: 39 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 12
be  Piek: 25 / Weken: 3 (V)

Tracks

22/01/2018
Digital Trifecta 190296918247 (Warner) / EAN 0190296918247
Toon detailsAlles beluisteren
1.Antwoord
  2:29
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:29AntwoordTrifecta
190296918247
Single
Digital
22/01/2018

Boef   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hosselen05/03/2016Tip 
Lauw14/05/2016Tip 
Als jij langsloopt (Gers Pardoel feat. Boef)18/06/2016Tip: 21 
Paperchase19/11/2016Tip 
Overal (F1rstman feat. DJ Youss-F & Boef)04/02/2017Tip 
Tempo (Jairzinho feat. Sevn Alias, BKO & Boef)25/02/2017Tip: 25 
Range Sessie18/03/2017Tip 
Salam (Boef & Soufiane Eddyani)25/03/2017263
Habiba01/04/2017323
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017Tip 
Come Again (Ronnie Flex feat. Boef)20/05/2017Tip: 30 
Slapend rijk (Boef & Sevn Alias)03/06/2017Tip: 23 
Krantenwijk (Lil Kleine feat. Boef)08/07/2017421
Ik ga weg (Boef & Ali B)02/09/2017Tip: 4 
Patsergedrag (Sevn Alias feat. Lil Kleine & Boef)14/10/20172119
Op me monnie (Frenna & Boef)09/12/2017Tip 
Littekens09/12/2017Tip 
Antwoord03/02/2018253
Slow Down (Dimitri Vegas & Like Mike X Quintino feat. Boef, Ronnie Flex, Ali B & I Am Aisha)03/02/20181412
Sofiane07/04/2018233
Draai het om12/05/2018Tip: 10 
Hola (L'Algťrino feat. Boef)23/06/2018Tip 
Drama (Bizzey & Boef)30/06/2018Tip: 8 
Lit (SBMG feat. Boef)30/06/2018Tip: 27 
Miljonair ($hirak feat. SBMG, Lil' Kleine, Boef & Ronnie Flex)21/07/2018Tip: 20 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gewoon Boef27/02/20162613
Slaaptekort25/03/2017370
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.55 (Reviews: 11)

naamloos
Member
*
Bagger

hugo1960
Member
*
De hitparade is al jaren niet meer wat het geweest is. Wanneer komt eindelijk de kentering? Van mijn part brengen ze alle muziek vanaf de jaren 50 opnieuw uit.

Eric777
Member
*
10 Jaar geleden vonden 12 jarigen K3 leuk, nu vinden 12 jarigen Boef leuk. Een artiest voor puistenpubers dus. Gelukkig schamen die zich over een paar jaar voor dit zwak excuus van een mens. Waardeloze shotzooi.

gherkin
Member
*
Boef heeft precies nog niet goed door hoe "je excuses aanbieden" precies in z'n werk gaat.

vinylfreak
Member
*
Alleen als je ongeveer 12 jaar bent vind je dit leuk.
Jas aan met bontkraag en heel de dag gapen naar je mobiel.
Vreselijk..............

De Tsjap
Member
****
Op deze manier neemt ie al zijn haters vreselijk te pakken en leert ze een lesje. Nummer 1. Niet dat dit (matige) nummer dat op zich verdient, maar door de toestand er om heen wél zeer terecht. Gegund!

Sebastiaanmember
Member
**
Niet verschrikkelijk, dat niet.

ria.kl
Member
*
WAARDELOZE TROEP, GELUKKIG, EEN PAAR LATER DOOR IEDEREEN VERGETEN

DeejayDave
Member
***
De enige manier waarop Boef blijkbaar op een normale manier kon reageren op de hele 'kech'-kwestie. Ik moet zeggen dat ik het niet eens zo slecht vind, los van de slappe excuses. Goede beat en gewoon goede raps.

Jeroen68
Member
*
Lekker geloofwaardige excuses, als je vervolgens met dit komt.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.