Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kraantje Pappie - Lil Craney

Cover Kraantje Pappie - Lil Craney
Digital
Noah's Ark / Top Notch 00602567531807

Nummer

Jaar:2018
Label:NOAH'S ARK
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Alex van der Zouwen
Stephan Boers
Producer:Ramiks
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Urban:14/04/2018 / Piek: 8 / Weken: 6
Ultratip Bubbling Under:07/04/2018 / Piek: 1 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 9
be  Tip: 1 (V)

Tracks

16/03/2018
Digital Noah's Ark / Top Notch 00602567531807 (UMG) / EAN 0602567531807
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lil Craney
  2:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:50Lil CraneyNoah's Ark / Top Notch
00602567531807
Single
Digital
16/03/2018
2:52Hitzone 85Sony
19075834132
Compilatie
CD
20/04/2018

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?11/02/20121616
Hoop nu16/06/2012Tip: 34 
Semi bekend20/10/2012Tip: 15 
Goud over shirt heen (G.O.S.H.)26/01/2013Tip: 32 
Werkveld17/08/2013Tip: 88 
Met z'n tweeŽn14/12/2013Tip: 8 
Mijn nacht14/06/2014Tip: 57 
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)18/10/2014Tip: 44 
Euro's14/05/2016Tip 
Pompen11/02/2017619
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)17/06/2017371
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)02/09/2017Tip: 27 
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018Tip: 2 
Lil Craney07/04/2018Tip: 1 
Allez (Diggy Dex & Kraantje Pappie)28/04/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane21/04/20127319
Crane II29/03/2014625
Crane III05/11/20165735
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 6)

De Tsjap
Member
****
Echt een heel catchy nummer van de Kraan weer. Hij heeft er dan ook terecht een dikke hit mee.

Jeroen68
Member
*
Met fatsoenlijke zang was dit nog prima te pruimen. Nu werkt het al snel op de zenuwen.

DeejayDave
Member
****
Ik vind dit in tegenstelling tot mijn voorgangers een lekker nummer. Goed geproduceerd en aanstekelijk genoeg voor de repeatknop.

Mark1984
Member
*
Jammer Kraantje maakt tegenwoordig echt waardeloze nedershit,in het verleden was dat nog anders toen was ik zelfs een fan van hem

gherkin
Member
*
Geen te geweldig nummer.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?