Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

5 Seconds Of Summer - Youngblood

Cover 5 Seconds Of Summer - Youngblood
Digital
Capitol -
Cover 5 Seconds Of Summer - Youngblood
Digital
Capitol 00602567749943

Nummer

Jaar:2018
Label:CAPITOL
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Ali Tamposi
Louis Bell
Andrew Watt
Ashton Irwin
Luke Hemmings
Calum Hood
Producer:Louis Bell
Andrew Watt
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/06/2018 (Positie 46)
Laatste week notering:16/06/2018 (Positie 46)
Piekpositie:46 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:14016 (5 Punten)
Ultratip Bubbling Under:21/04/2018 / Piek: 5 / Weken: 7
In de landen:
ch  Piek: 34 / Weken: 3
de  Piek: 61 / Weken: 2
at  Piek: 50 / Weken: 1
nl  Piek: 18 / Weken: 4
be  Piek: 46 / Weken: 1 (V)
  Tip: 22 (W)
se  Piek: 12 / Weken: 8
fi  Piek: 20 / Weken: 1
no  Piek: 7 / Weken: 4
dk  Piek: 16 / Weken: 4
au  Piek: 1 / Weken: 8
nz  Piek: 2 / Weken: 5

Tracks

13/04/2018
Digital Capitol - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Youngblood
  3:23
   
01/06/2018
Digital Capitol 00602567749943 (UMG) / EAN 0602567749943
Toon detailsAlles beluisteren
1.Youngblood (Acoustic)
3:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:23YoungbloodCapitol
-
Single
Digital
13/04/2018
3:24Best Of 2018 - SommerhitsPolystar
060075383262 (2)
Compilatie
CD
18/05/2018
3:23The Dome Vol. 86Polystar
0600753834923
Compilatie
CD
01/06/2018
Acoustic3:40YoungbloodCapitol
00602567749943
Single
Digital
01/06/2018
3:23YoungbloodCapitol
0602567482222
Album
CD
15/06/2018

5 Seconds Of Summer   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
She Looks So Perfect29/03/2014205
Good Girls24/05/2014402
Don't Stop21/06/2014161
Kiss Me Kiss Me05/07/2014291
Everything I Didn't Say05/07/2014311
Amnesia05/07/2014212
What I Like About You07/02/2015Tip: 76 
She's Kinda Hot25/07/2015461
Hey Everybody!24/10/2015Tip: 12 
Jet Black Heart27/02/2016Tip 
Girls Talk Boys23/07/2016Tip: 34 
Want You Back03/03/2018Tip: 4 
Youngblood16/06/2018461
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
5 Seconds Of Summer12/07/2014134
LiveSOS27/12/2014419
Sounds Good Feels Good31/10/2015232
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.57 (Reviews: 14)

sophieellisbextor
Staff
****
Petit plaisir coupable !

tgebele
Member
****
So schlecht ist das nicht. Natürlich kein herausragender Pop-Song. Aber okay.

Widmann1
Member
*****
Das ist schon sehr gut produziert und gemacht. Meiner Tochter wird's noch mehr gefallen. Ich hab durch sie Gefallen an diesem Sound gefunden.

da_hooliii
Member
***
Geht so.

Uebi
Member
***
Es liegt ja nicht daran, dass sie sind, wer sie sind, sondern schlicht an dem nicht besonders gelungenen und zu wenig melodiösen Refrain. Sicher einer der schwächeren Songs von ihnen, abgerundete 3.

!Xabbu
Member
***
positive 3*
instrumente wären mal schön.

vancouver
Member
****
geht ok

fabio
Member
****
gut

Jeroen68
Member
****
De verandering in stijl had van mij niet gehoeven, maar dit is nog net 4 sterren waard

Kamala
Member
****
...der treibende Rhythmus gefällt mir, die Melodie klingt auch gut - die Stimme versetzt mich in ein "Hin und Her" da sie mir streckenweise recht gut im Ohr liegt, dann wieder ziemlich schrill und schreiend erscheint...+3.5

irelander
Member
**
This one is hard work. Whiny, overwhelming and just inept.
Laatst gewijzigd: 23/04/2018 12:39

bluezombie
Member
****
!
Laatst gewijzigd: 20/05/2018 10:20

gherkin
Member
**
Toch geen echte hoogvlieger.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.