Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Poor Edward

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:43AliceAnti
6632-1
Album
LP
2002

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

remember
Member
****
eine schöne melodie, passt zum traurigen wetter, aber sein gesang sorgt auch hier wieder für deppri hoch 10..
20/10/2007 02:41
toolshed
Member
******
Fantastisch!
19/10/2007 21:02
Homer Simpson
Member
******
grandios
Laatst gewijzigd: 28/02/2008 19:41
22/05/2005 17:08
Rewer
Staff
***
...weniger...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?