Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Coney Island Baby

Nummer

Jaar:2002
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Brennan
Producer:Tom Waits
Kathleen Brennan
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:03Blood MoneyAnti
6629-1
Album
LP
2002

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 9)

James Egon
Member
******
großartig

JulianThome
Member
****
Schöner Song.

remember
Member
***
@Niotku; das hat Lou Reed geschrieben..
oder ists nur der gleiche titel? die musik klingt wie ein trauerzug am zentralfriedhof, der gesang sowieso..

soia
Member
******
...toll...

Wildwind
Member
******
Wunderbare Ballade...
13/07/2008 04:40
toolshed
Member
******
Ja, wundertoll, wundertoll melancholisch, schon herzzerreißend.
30/11/2007 02:51
Niotku
Member
******
Ja, so klingt es, wenn Tom Waits verträumte Liebeslieder schreibt. Wundertoll.

Ist nur der gleiche Titel, remember.
Laatst gewijzigd: 20/09/2008 13:31
30/01/2007 15:57
Homer Simpson
Member
******
wunderbar
----------------------------

ich erhöhe auf eine 6
Laatst gewijzigd: 06/04/2007 14:26
22/05/2005 17:54
Rewer
Staff
**
...weniger...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.