Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Calliope

Nummer

Jaar:2002
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Brennan
Producer:Tom Waits
Kathleen Brennan
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:59Blood MoneyAnti
6629-1
Album
LP
2002

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.83 (Reviews: 6)

James Egon
Member
*****
Kommentar siehe wildwind, ich steh auf sowas, wenn mann's nicht zu oft hört.

remember
Member
**
eine musikalische Geisterbahnfahrt..

Wildwind
Member
****
Interessante Atmosphäre, sehr speziell..
29/01/2008 01:22
Rondie
Member
*
Shit
30/01/2007 16:23
Homer Simpson
Member
***
ein zweiminütiges Instrumental
22/05/2005 18:25
Rewer
Staff
**
...weniger...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?