Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Virginia Avenue

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Jerry Yester
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:22Closing TimeAsylum
SD5031
Album
LP
03/1973

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.83 (Reviews: 6)

Dino-Canarias
Member
*****
Ja, für die Ohren sehr verführerisch, das Zusammenspiel aus
Piano und Fagott (oder doch eher Saxophon?) hier....

Klasse gemacht vom Jungspund Tom Waits.



musikmannen
Member
******
Great

remember
Member
****
Nach 2 gemütlichen Songs zum Einstieg, der erste "schrägere" Waits-Einblick (man beachte die Gitarre). Jazzig, knapp an der Grenze.
Laatst gewijzigd: 06/04/2011 20:00

Wildwind
Member
*****
Sehr jazzig/bluesig...schön!
29/01/2007 16:26
Homer Simpson
Member
*****
New Orleans Jazz
22/05/2005 13:06
Rewer
Staff
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?