Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Midnight Lullaby

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Jerry Yester
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:10Closing TimeAsylum
SD5031
Album
LP
03/1973

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.86 (Reviews: 7)

Dino-Canarias
Member
*****
Der hätte jetzt ebensogut von Good Ole' Frank Sinatra sein
können....

Ganz knappe 5.

(4.75)

musikmannen
Member
******
Great

remember
Member
****
Gaaanz gemütlich.
Laatst gewijzigd: 26/10/2013 14:08

Wildwind
Member
*****
Schönes Saxofon
09/01/2008 16:12
aschlietuna
Member
*****
du muss ja es wissen :-) sehr schön
29/01/2007 16:39
Homer Simpson
Member
*****
ein Jazz Stück das für die Bar geeignet ist
22/05/2005 13:13
Rewer
Staff
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.