Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Ice Cream Man

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Jerry Yester
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:05Closing TimeAsylum
SD5031
Album
LP
03/1973

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.62 (Reviews: 8)

Dino-Canarias
Member
****
ja, das hat dann schon wieder wesentlich mehr Pfiff....

4 ++

musikmannen
Member
******
Great

remember
Member
****
Sehr flott, sehr stimmig, zudem ausnahmsweise mal ein sehr zugängiger Waits..das es ein Cover wäre, hab ich auch noch nie gehört!
Laatst gewijzigd: 06/04/2011 18:16

Wildwind
Member
*****
@Cornwell: Ist kein Cover!
Gutes Stück
27/11/2007 04:30
Cornwell
Member
****
Gelungenes Cover...
29/01/2007 16:46
Homer Simpson
Member
****
so toll wie meine Vorgänger finde ich es nicht. Ein nettes Stück mit Gitarre und Schlagzeug
30/12/2006 14:34
southpaw
Member
*****
Die One-Man-Band namens Tom Waits.

Um es mit Scooter zu sagen: Respect to the man in the ice cream van.
22/05/2005 13:33
Rewer
Staff
*****
...sehr gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.