Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Little Trip To Heaven (On The Wing Of Your Love)

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Jerry Yester
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:55Closing TimeAsylum
SD5031
Album
LP
03/1973

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 9)

Dino-Canarias
Member
****
Zumindest für das gepflegte Rumhängen an der Hotel Lounge
Bar mehr als nur tauglich....

4 +

musikmannen
Member
******
Great

schumi39
Member
****
Als nicht Fan von Barmusik, gebe ich dennoch eine gute 4!

remember
Member
****
steht einigen songs des albums um nichts nach,oder besser gesagt, bessere kommen weniger gut weg.
etwas zu stark übertriebene reaktion hier..

Wildwind
Member
******
Sehr schön...
18/07/2007 18:11
I sweat blood
Member
******
Jaja, der gute alte Tom. Schade, dass seine Songs, insbesondere dieser, noch immer nicht auf der Jukebox gespielt wird. Aber Iggy gehts ja auch nicht besser (Coffee & Cigarettes)...
18/07/2007 17:59
LarkCGN
Member
*****
Traumhafter schöner Jazz-Song, wie geschaffen für einen einsamen Abend in einer dazu passenden Bar. Und was ein Titel!
29/01/2007 16:48
Homer Simpson
Member
*****
ein guter Jazz
Laatst gewijzigd: 20/04/2007 16:16
22/05/2005 13:36
Rewer
Staff
*****
...sehr gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.