Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Crazy Frog - Pinocchio

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:Karel Svoboda
Producer:Henning Reith
Reinhard Raith
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reŁnie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vůůr het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

01/05/2015
Win het album "Imperial Dancefloor Material" van Merdan Taplak, gesigneerd!
>>>
01/05/2015
Win de vierdubbele verzamelaar "Topradio - Het beste uit de Schaamteloze 100 volume 2"! >>>
02/05/2015
Boudewijn de Groot of Demis Roussos op nummer 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

32 leden online:
actrostom0, fabio, I.C.H., KimSpikey, kirstenaudrey, KitchenTel, klamar, Lefteris, Miraculi, nikeninja, nirvanamusic87, Oiseau, Papaguerooo, Rothus, sbmqi90, Skay, Spezi28, SportyJohn, staetz, Steffen Hung, szeged, Tempest, tgebele, Tom, Tommy1958, ultratop, vancouver, Voyager2, Werner, Windfee, wolf82, xirtla

Privacy

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:58Crazy HitsMach 1
0010302MA1
Album
CD
01/08/2005

Crazy Frog   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Axel F21/05/2005124
Popcorn08/10/20051113
Jingle Bells / Last Christmas10/12/200528
We Are The Champions (Ding A Dang Dong)17/06/20061015
Last Christmas09/12/2006196
Crazy Frog In The House10/03/2007384
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crazy Hits13/08/2005229
More Crazy Hits15/07/2006123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.5 (Reviews: 26)

begue
Member
**
Wo ist denn schon wieder das Ölkännchen?

GuenniB
Member
*


AllSainter
Member
****
Nett.

Hijinx
Member
**
Bah, it's that same melody over and over and over and over again!

remember
Member
**
würde der Frosch sein Maul halten wär es gar nicht mal soo schlecht..

Southernman
Member
****
Buen ritmo.

ChrisW
Member
*
06/01/2008 16:15
Samwell
Member
*
Hmmm
03/10/2007 00:35
schlagergalaxie
Member
*
kein grund, von 1* bei crazy frog abzuweichen.
01/10/2007 19:48
Suishomaru
Member
*
Besser als das meiste, trotzdem Käse.
Laatst gewijzigd: 03/10/2007 00:57
20/09/2007 18:48
Musik-fan
Member
****
Mal eine Ausnahme...
04/08/2007 18:52
miss_grace
Member
*
^^
07/02/2007 09:18
FCB_39
Member
*
Kein Kommentar
13/01/2007 07:37
hugo80
Member
*
Schlecht!
18/08/2006 23:00
junilo
Member
*****
Verdammt, mir gefällt die Nummer ja!!!
17/07/2006 18:32
der geile
Member
*
müll
01/07/2006 14:36
Xirius
Member
*
Abgrundtief schlecht!
25/02/2006 22:58
Luna
Member
*
Ey ey ey... eine Genügende Durchschnittsnote hat das Zeug nun wirklich nicht verdient...
20/11/2005 10:14
Pacadi
Member
******
obwohl schon sehr oft von anderen künstlern interpretiert (dj lhasa, gigi d'agostino, mastro g, dj blizzard etc.) ist der track gut gelungen, wohl das beste vom crazy frog
Laatst gewijzigd: 11/12/2005 00:38
27/08/2005 11:38
x5-452
Member
*
Wo bleibt dann deine lange Nase?
24/08/2005 22:15
Eyes Only
Member
**
Melody - knapp akzeptabel, rest - Müll!
08/08/2005 19:09
Sacred
Member
*****
Sehr gut! Von wem ist das Original?
07/08/2005 19:41
Schiriki
Member
******
genau.... gefällt sehr gut

in letzter Zeit häufig gehört... auch von Pinocchio (T'es pas cap) bzw. Klick Klack und von Gabry Ponte
Laatst gewijzigd: 24/02/2006 12:31
05/08/2005 19:51
southpaw
Member
**
Schrottiger Partysound ohne Sinn und Verstand. Und das ist keine Lüge.
03/08/2005 17:07
facinum
Member
*****
Positive Überraschung! Kalorienarmer und konstanter Dancefloor mit angenehmen bpm.
Da kommt auch mal das Gequake gut rüber.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?