ZOEK

Crazy Frog - Get Ready For This

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:Phil Wilde
Jean-Paul De Coster
Producer:Henning Reith
Reinhard Raith
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Verjaardags Topic 2014
Forum Tip 2014
Stem voor de Forum Top 40!
De Forum Dance Top 20 (2014-deel 1)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
BlÝf
In het midden van alles (A)

Lou Reed
Vicious (S)

Lynsey De Paul
All Night (S)

Billy Preston
Will It Go Round In Circles (S)

Mireille Mathieu et Barry Manilow
Don't Talk To Me Of Love (S)

0 vandaag, 3504002 totaal
50 laatste reviews

13 leden online: amozart, Besnik, DaveNT, Der_Nagel, Gumminase, Maddin12, Oldpretty, Rewer, sbmqi90, southpaw, SportyJohn, Steffen Hung, Windfee

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:05Crazy HitsMach 1
0010302MA1
Album
CD
01/08/2005
Crazy Hits [Crazy Christmas Edition]BAM
Catchy 0-16
Album
CD
23/11/2005

Crazy Frog   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Axel F21/05/2005124
Popcorn08/10/20051113
Jingle Bells / Last Christmas10/12/200528
We Are The Champions (Ding A Dang Dong)17/06/20061015
Last Christmas09/12/2006196
Crazy Frog In The House10/03/2007384
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crazy Hits13/08/2005229
More Crazy Hits15/07/2006123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.91 (Reviews: 23)

begue
Member
**
Singende Frösche mag ich nicht.

GuenniB
Member
*


AllSainter
Member
**
Käsig.

facinum
Member
***
Wenn diese Froschlaute nicht wären...

Hijinx
Member
*
Yawn, they're not even trying any more.

Schiriki
Member
*****
das ist doch wirklich gut.... 2 Unlimited zum zweiten im Fröschlistyle

schlagergalaxie
Member
*
ding ding blem blem
06/01/2008 16:25
Samwell
Member
*
Hmmm
31/12/2007 21:05
X-tended
Member
*
Spielt für mich nun wieder überhaupt keine Rolle...
23/12/2007 00:28
cbfn
Member
*
Ich mag diesen Song, aber die Orginal
01/10/2007 19:46
Snormobiel Beusichem
Member
**
▓ Had in 1991 misschien wel leuk geweest, zo'n aparte remix van "2 Unlimited" !!! Maar 14 jaar later overbodig en onnodig !!!
01/10/2007 19:39
Suishomaru
Member
*
Nein.
20/09/2007 18:37
Musik-fan
Member
*
Also ich bin nicht unbedingt ready für diesen Mist!!!
03/08/2007 21:32
miss_grace
Member
*
Bitte
30/03/2007 14:40
Homer Simpson
Member
*
Danke
07/02/2007 09:19
FCB_39
Member
*
Jetzt vergurkt er auch noch 2 Unlimited ?!!!!

Dieser dämliche Frosch!!!
13/01/2007 07:40
hugo80
Member
*
Bad!
01/01/2006 21:21
southpaw
Member
***
Geht ja überraschenderweise noch - fürs Workout oder so.

Allerdings innen hohl.
01/01/2006 14:06
Pacadi
Member
***
naja
13/09/2005 15:05
ilkay
Member
*****
ok
27/08/2005 11:39
x5-452
Member
*
Ich war bereit, du hast mich aber wirklich überrascht - negativ.
24/08/2005 22:16
Eyes Only
Member
*
Kann mich trotzdem nicht dafür begeistern.
08/08/2005 19:13
Sacred
Member
*****
Hat viel Elan & Schwung diese Coverversion. Original von 2 Unlimited bleibt aber besser.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?