Login
België (Vlaanderen)

Crazy Frog - Get Ready For This

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:Phil Wilde
Jean-Paul De Coster
Producer:Henning Reith
Reinhard Raith
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reünie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vóór het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

01/05/2015
Win het album "Imperial Dancefloor Material" van Merdan Taplak, gesigneerd!
>>>
01/05/2015
Win de vierdubbele verzamelaar "Topradio - Het beste uit de Schaamteloze 100 volume 2"! >>>
02/05/2015
Boudewijn de Groot of Demis Roussos op nummer 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

4 leden online:
Cel the girl, Chris A, hcoachcheapest, Zacco333

Privacy

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:05Crazy HitsMach 1
0010302MA1
Album
CD
01/08/2005
Crazy Hits [Crazy Christmas Edition]BAM
Catchy 0-16
Album
CD
23/11/2005

Crazy Frog   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Axel F21/05/2005124
Popcorn08/10/20051113
Jingle Bells / Last Christmas10/12/200528
We Are The Champions (Ding A Dang Dong)17/06/20061015
Last Christmas09/12/2006196
Crazy Frog In The House10/03/2007384
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crazy Hits13/08/2005229
More Crazy Hits15/07/2006123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.91 (Reviews: 23)

begue
Member
**
Singende Frösche mag ich nicht.

GuenniB
Member
*


AllSainter
Member
**
Käsig.

facinum
Member
***
Wenn diese Froschlaute nicht wären...

Hijinx
Member
*
Yawn, they're not even trying any more.

Schiriki
Member
*****
das ist doch wirklich gut.... 2 Unlimited zum zweiten im Fröschlistyle

schlagergalaxie
Member
*
ding ding blem blem
06/01/2008 16:25
Samwell
Member
*
Hmmm
31/12/2007 21:05
X-tended
Member
*
Spielt für mich nun wieder überhaupt keine Rolle...
23/12/2007 00:28
cbfn
Member
*
Ich mag diesen Song, aber die Orginal
01/10/2007 19:46
Snormobiel Beusichem
Member
**
▓ Had in 1991 misschien wel leuk geweest, zo'n aparte remix van "2 Unlimited" !!! Maar 14 jaar later overbodig en onnodig !!!
01/10/2007 19:39
Suishomaru
Member
*
Nein.
20/09/2007 18:37
Musik-fan
Member
*
Also ich bin nicht unbedingt ready für diesen Mist!!!
03/08/2007 21:32
miss_grace
Member
*
Bitte
30/03/2007 14:40
Homer Simpson
Member
*
Danke
07/02/2007 09:19
FCB_39
Member
*
Jetzt vergurkt er auch noch 2 Unlimited ?!!!!

Dieser dämliche Frosch!!!
13/01/2007 07:40
hugo80
Member
*
Bad!
01/01/2006 21:21
southpaw
Member
***
Geht ja überraschenderweise noch - fürs Workout oder so.

Allerdings innen hohl.
01/01/2006 14:06
Pacadi
Member
***
naja
13/09/2005 15:05
ilkay
Member
*****
ok
27/08/2005 11:39
x5-452
Member
*
Ich war bereit, du hast mich aber wirklich überrascht - negativ.
24/08/2005 22:16
Eyes Only
Member
*
Kann mich trotzdem nicht dafür begeistern.
08/08/2005 19:13
Sacred
Member
*****
Hat viel Elan & Schwung diese Coverversion. Original von 2 Unlimited bleibt aber besser.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?