Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Bad Liver And A Broken Heart

Nummer

Jaar:1976
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:46Small ChangeAsylum
7E-1078
Album
LP
1976

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

Dino-Canarias
Member
****
Der Text sagt mir hier wiedermal deutlich besser zu als die Musik....

remember
Member
****
Er muss es ja wissen..
02/02/2007 19:53
Homer Simpson
Member
******
spricht mich sehr an
14/09/2005 23:28
southpaw
Member
*****
Beides nimmt man ihm ab, Barmusik im besten Sinn.

'I don't have a drinking problem, except when I can't get a drink'
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?