Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Bad Liver And A Broken Heart

Nummer

Jaar:1976
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:46Small ChangeAsylum
7E-1078
Album
LP
1976

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

Dino-Canarias
Member
****
Der Text sagt mir hier wiedermal deutlich besser zu als die Musik....

remember
Member
****
Er muss es ja wissen..
02/02/2007 19:53
Homer Simpson
Member
******
spricht mich sehr an
14/09/2005 23:28
southpaw
Member
*****
Beides nimmt man ihm ab, Barmusik im besten Sinn.

'I don't have a drinking problem, except when I can't get a drink'
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.