Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - The One That Got Away

Nummer

Jaar:1976
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:00Small ChangeAsylum
7E-1078
Album
LP
1976

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75 (Reviews: 4)

Dino-Canarias
Member
***
Sorry, dear Tom, but you defnitely won't get away with this one....

3 +

remember
Member
***
Jazz orientiert, mehr Gesang statt Reden wäre angebrachter gewesen.
02/02/2007 19:57
Homer Simpson
Member
*****
der Bass reicht mir mit ein paar Sax Einwürfen
14/09/2005 23:33
southpaw
Member
****
Sparsam vertonte Erzählung aus dem Album "Small Change". Noch mehr vom Saxophon wäre nicht schlecht gewesen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.