Login
België (Vlaanderen)

Dennie Christian & Vader Abraham - Liefde is als een roos

Cover Dennie Christian & Vader Abraham - Liefde is als een roos
Cover

Nummer

Jaar:1981
Muziek/Tekst:Pierre Kartner
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nl  Piek: 38 / Weken: 5


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:03RosamundeCNR
200 4730
Album
CD
23/06/2000

Dennie Christian   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rosamunde22/02/197559
Besame mucho13/11/1976314
Wij zijn twee vrienden (Dennie Christian, Guust Flater en de Marsupilami)14/10/1978416
Schlagerfestival (Dennie Christian & Roy Black)14/01/1984255
Zaterdagavond (Dennie, Mieke, Christoff & Lindsay)03/10/200955
Rosamunde 2015 (40 jaar later)07/02/2015Tip: 45 
Dat komt door jou02/01/2016Tip 
Dankjewel (Dennie Christian & Eveline Cannoot)12/03/2016Tip 
60 jaar04/06/2016Tip 
Ik leef niet meer voor jou25/02/2017Tip 
Waarom heb jij geen nee gezegd?29/04/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Presenteert Schlagerfestival Deel 104/07/2015878
Zingt de grootste Duitse schlagers aller tijden! Deel 215/10/2016647
 

Vader Abraham   Artiestenpagina

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zou het erg zijn lieve opa (Wilma met Vader Abraham)14/08/1971261
Olleke bolleke (Vader Abraham met Zijn Goede Zonen)04/03/1972152
Veronica 538 (Vader Abraham met zijn goede zonen, Jacques Herb en de Makkers)11/11/1972145
Uche uche (Vader Abraham en Zijn Goede Zonen)10/03/197388
Den Uyl is in den olie (Vader Abraham & Boer Koekoek)23/02/1974155
In de C-klasse01/06/1974271
In 't kleine café aan de haven21/02/1976173
't Smurfenlied29/10/1977116
Smurfenbier28/01/197857
Mary Rose12/08/1978241
Er klinkt muziek door de nacht (Wendy Van Wanten & Vader Abraham)19/07/2003Tip: 17 
Het Smurfenlied (Dynamite feat. Vader Abraham)23/07/20051310
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gefeliciteerd Vader Abraham! - 80 jaar04/04/20151673
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 5)

Jeroen68
Member
**
Die roos is sterker dan dit verlepte plaatje

Der_Nagel
Member
***
Beim einen oder anderen holländischen Schlagerfan hat dieses Duett sicherlich romantische Gefühle ausgelöst, 3*…

fleet61
Member
*****
... schöne Melodie, ... 5 - ...

tigerlover
Member
**
2 sterren
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.