Login
België (Vlaanderen)

Placebo - Follow The Cops Back Home

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Placebo
Producer:Dimitri Tikovoi
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reünie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vóór het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

24/04/2015
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 8"!
>>>
24/04/2015
Win het album "Brussel-Berlin" van Maartje Van Neygen, gesigneerd! >>>
25/04/2015
Blijft Selah Sue een maand lang staan op 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

29 leden online:
Acooper, Alphabet, Bearcat, Besnik, boulette, dergel55, diniz a., discofanmarc, DreamsInTheNight, Farian, FranzPanzer, Fridolin 12, Fritz260449, heinbloed, Kamala, Marie-Anna, morningofmylife, salisali, sbmqi90, Skay, Snormobiel Beusichem, southpaw, staetz, sushi97, tgebele, TravD, ultrat0p, vancouver, White Tiger

Privacy

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:39MedsVirgin
3560632
Album
CD
10/03/2006
Live At La Cigale, Paris 6th March 20064:45Live At La CigaleVirgin
0969102
Album
CD
04/03/2011

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burger Queen Français15/01/2000Tip: 7 
The Bitter End22/03/2003Tip: 15 
Special Needs18/10/2003Tip: 18 
Song To Say Goodbye15/04/2006491
Meds30/12/2006Tip: 12 
For What It's Worth13/06/2009237
Ashtray Heart12/09/2009Tip: 15 
The Never-Ending Why12/12/2009Tip: 13 
B320/10/2012Tip: 74 
Too Many Friends20/07/2013461
Loud Like Love16/11/2013Tip: 14 
Hold On To Me25/01/2014Tip: 54 
A Million Little Pieces12/07/2014Tip: 67 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing24/10/1998263
Black Market Music21/10/2000106
Sleeping With Ghosts29/03/2003428
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004527
Meds18/03/2006137
Battle For The Sun13/06/2009133
Loud Like Love28/09/2013225
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 28)

remember
Member
****
Gepflegte Langeweile.

Widmann1
Member
****
Plätschert ein wenig

Geese
Member
****
ganz nett eigentlich

alleyt1989
Member
*****
such a vicious track! i love it!

gherkin
Member
******
Een wat rustiger nummer van Placebo, maar toch weer absolute top.

Mümmelgreis
Member
****
Das ist jetzt eben Langeweile.
"Every Me Every You" in Slowmotion oder so. Oder auch Brett Andersons verschollener, untalentierer Zwilling, der mit U2 jammt.
Knäppste aller Vieren.

u-wanna-a-buaig
Member
*****
Weinerlich schwelgerische Melodien durchziehen den Song wie Nebelschwaden, die sich niemals lichten.
Gut so.

5.5*

Toriyamafan
Member
*****
schöner track

jinzocreed
Member
******
Komische Bewertungen hier, mein liebstes Lied von Placebo!

teddy2009
Member
******
sehr gut

Incinerate
Member
****
.. das finde ja nicht mal ich langweilig - und ich finde Placebo-Balladen oft langweilig!

lumlucky
Member
****
in ordnung...
Laatst gewijzigd: 06/07/2014 10:36
09/01/2008 19:19
missmoneypenny
Member
******
Grosse Klasse, hat fast schon sowas ''Pulp-mässiges''
24/12/2007 12:17
vancouver
Member
*****
athmospährischer Song....zum relaxen unheimlich gut
16/10/2007 21:48
partoftheunion
Member
***
Das Stück hat seine schönen Stellen, 3-4
30/07/2007 21:28
schlagergalaxie
Member
***
3+
03/10/2006 17:49
aloysius
Member
*****
Der Aussage von Schwizerin kann ich mich nur anschliessen. Und von wegen langweilig! Sowas nennt sich ruhig und schön melancholisch...
26/09/2006 22:01
Schwizerin
portuguesecharts.com
*****
Das sind so Songs, die ich mir gerne abends (oder eher nachts) noch im Bett anhöre, bevor ich versuche, einzuschlafen, um noch ein wenig "runterzukommen" (nicht negativ gemeint!!)... Und in diesen Situationen passt es halt echt, deshalb sehr gute 5*.
22/09/2006 18:43
Ultimate_Phil
Member
*****
Nicht langweilig. Sehr gut!
10/09/2006 01:52
schoggi
Member
****
mhhh? naja..
23/07/2006 09:52
der geile
Member
****
gar nicht soo schlecht. 4****
12/07/2006 03:20
Michael
Member
*****
schöner, eher ruhiger Song, nicht der beste und noch weniger der schlechteste Song auf Meds, schwierig zwischen 4 und 5 zu entscheiden, aufgrund der tiefen Benotung lass ich mal einen kleinen Bonus springen
11/05/2006 22:22
Rewer
Staff
*****
...sehr gut...
06/05/2006 12:47
Werner
Member
****
...den finde ich schön, knapp an der fünf vorbei...
25/04/2006 19:21
Beni89
Member
***
Ein bisschen fad...; zu lange Verschnaufspause finde ich!
13/04/2006 14:17
variety
Member
****
Ruhiger Song. Zum Ausruhen (auch an einem Konzert...)!
15/03/2006 15:36
Ottifant
Member
***
Naja, ein sehr langweiliger Track. Gehört zur schwächeren Hälfte auf dem guten neuen Album!
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?