Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Temptation

Nummer

Jaar:1987
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Gecoverd door:Diana Krall
Eliane Amherd
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:53Franks Wild YearsIsland
258 216
Album
CD
1987

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6 (Reviews: 5)

Dino-Canarias
Member
***
Die einzige Versuchung, die ich hier verspüre, ist die Skip-
Taste zu betätigen und das möglichst pronto....:)

3 +

southpaw
Member
****
Ich halte mir die Ohren zu und bleibe bei der 4er-Linie für "Franks Wild Years", dem Album mit dem Grammatikfehler.

remember
Member
****
so schlecht, dass schon wieder gut..aber in bestimmten momenten kann man wohl die CD beim fenster rausschmeissen, so nerven kann das teil.
08/02/2007 17:17
Homer Simpson
Member
****
...gut...
Laatst gewijzigd: 23/08/2007 17:43
10/07/2006 13:47
Musicfreak
Member
***
Das Original. Ein Riesensong, aber lausiger Gesang.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.