ZOEK

Crazy Frog - I Will Survive

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Dino Fekaris
Frederick Perren
Producer:Reinhard Raith
Andreas Litterscheid
Coverversie van:Gloria Gaynor - I Will Survive
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
De Forum Dance Top 20 (2014-deel 1)
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Verjaardags Topic 2014
Forum Tip 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Bade
Hide No More (S)

The War On Drugs
Red Eyes (S)

Jamai
Gevallen of gevlogen (S)

Kid Ink feat. Chris Brown
Main Chick (S)

Jason Derulo feat. Snoop Dogg
Wiggle (S)

24 vandaag, 3504451 totaal
50 laatste reviews

25 leden online: !Xabbu, austinpowell, DaJoe, DeejayDave, Der_Nagel, dhauskins, DJ Axel, esproli, fordbethshaya, FranzPanzer, Galaxy, Goldstar, Hänsi, larkwilkerson, musicfan, Rewer, sbmqi90, ShadowViolin, southpaw, spatz-98, TSCHEMBALO, ultrat0p, vancouver, Werner, Windfee

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:26More Crazy HitsMinistry Of Sound
0030212MIN
Album
CD
07/07/2006

Crazy Frog   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Axel F21/05/2005124
Popcorn08/10/20051113
Jingle Bells / Last Christmas10/12/200528
We Are The Champions (Ding A Dang Dong)17/06/20061015
Last Christmas09/12/2006196
Crazy Frog In The House10/03/2007384
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crazy Hits13/08/2005229
More Crazy Hits15/07/2006123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.84 (Reviews: 19)

GuenniB
Member
*


AllSainter
Member
****
Fun.

Southernman
Member
**
Mala la cantante.

Snormobiel Beusichem
Member
**
▒ Goedkope cover van "I Will Survive" door "Crazy Frog" uit de zomer van 2006 !!! Te verwaarlozen ☺!!!

ChrisW
Member
*
omg!

schlagergalaxie
Member
*
pfui
05/04/2008 20:53
Phil
Staff
**
schwach
29/11/2007 21:55
southpaw
Member
**
Toller Gröhlbreak in der 2. Minute.
29/09/2007 12:16
Suishomaru
Member
*
Grütze.
20/09/2007 18:41
Musik-fan
Member
*
Ein so schönes Lied derart zu verpfuschen!Eine Schande!!!
03/08/2007 21:38
miss_grace
Member
*
Alptraum.
Arme Gloria Gaynor, wenn sie das hört kriegt sie nen Herzinfarkt.
Armer Robbie Williams. wenn er das hört würde er sagen "schaisse".

P.S.1: Von Gloria stammt das Original-falls das wer nicht weiß =/ z.b. irgendwelche 10-jährigen Kinder die das gut finden...So was solls ja geben...

P.S.2: Robbie hats mal gecovert("Supreme"), zwar ziemlich anders aber dennoch hörbar und 6* Wert(wie Gloria's Original)
12/05/2007 18:24
Homer Simpson
Member
*
Meisterwerk
03/03/2007 23:53
Schiriki
Member
*****
hält sich ziemlich an HHB-Cover, doch das gefällt mir eine Spur besser, obwohl natürlich auch dieses hier nicht schlecht ist
11/02/2007 12:08
FCB_39
Member
*
Ne eins ist übertrieben, da gehören -1000000000 hin.
13/01/2007 23:52
Musicfreaky_93
Member
*
-1
13/01/2007 07:41
hugo80
Member
*
My God!!!
15/08/2006 22:52
Sacred
Member
***
Das hätte echt nicht sein müssen...schade. Gibt dafür auch keinen Trash-Bonus. 3=
17/07/2006 12:27
Pacadi
Member
****
von manchen liedern sollte man die finger lassen
17/07/2006 09:59
Musicfreak
Member
*
Epochal! Ist ja auch gar nicht abgelutscht...-2!
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?