Login
België (Vlaanderen)

Crazy Frog - I Will Survive

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Dino Fekaris
Frederick Perren
Producer:Reinhard Raith
Andreas Litterscheid
Coverversie van:Gloria Gaynor - I Will Survive
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reünie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vóór het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

01/05/2015
Win het album "Imperial Dancefloor Material" van Merdan Taplak, gesigneerd!
>>>
01/05/2015
Win de vierdubbele verzamelaar "Topradio - Het beste uit de Schaamteloze 100 volume 2"! >>>
02/05/2015
Boudewijn de Groot of Demis Roussos op nummer 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

19 leden online:
amberjillurne, cameronbray, Cel the girl, conan17, dhauskins, felice10, fordbethshaya, Hijinx, marcoreus, martiningram, oldiefan1, otterobb, rinleybrennan, sanremo, Snoopy, Steffen Hung, Tempest, TravD, vancouver

Privacy

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:26More Crazy HitsMinistry Of Sound
0030212MIN
Album
CD
07/07/2006

Crazy Frog   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Axel F21/05/2005124
Popcorn08/10/20051113
Jingle Bells / Last Christmas10/12/200528
We Are The Champions (Ding A Dang Dong)17/06/20061015
Last Christmas09/12/2006196
Crazy Frog In The House10/03/2007384
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crazy Hits13/08/2005229
More Crazy Hits15/07/2006123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.84 (Reviews: 19)

GuenniB
Member
*


AllSainter
Member
****
Fun.

Southernman
Member
**
Mala la cantante.

Snormobiel Beusichem
Member
**
▒ Goedkope cover van "I Will Survive" door "Crazy Frog" uit de zomer van 2006 !!! Te verwaarlozen ☺!!!

ChrisW
Member
*
omg!

schlagergalaxie
Member
*
pfui
05/04/2008 20:53
Phil
Staff
**
schwach
29/11/2007 21:55
southpaw
Member
**
Toller Gröhlbreak in der 2. Minute.
29/09/2007 12:16
Suishomaru
Member
*
Grütze.
20/09/2007 18:41
Musik-fan
Member
*
Ein so schönes Lied derart zu verpfuschen!Eine Schande!!!
03/08/2007 21:38
miss_grace
Member
*
Alptraum.
Arme Gloria Gaynor, wenn sie das hört kriegt sie nen Herzinfarkt.
Armer Robbie Williams. wenn er das hört würde er sagen "schaisse".

P.S.1: Von Gloria stammt das Original-falls das wer nicht weiß =/ z.b. irgendwelche 10-jährigen Kinder die das gut finden...So was solls ja geben...

P.S.2: Robbie hats mal gecovert("Supreme"), zwar ziemlich anders aber dennoch hörbar und 6* Wert(wie Gloria's Original)
12/05/2007 18:24
Homer Simpson
Member
*
Meisterwerk
03/03/2007 23:53
Schiriki
Member
*****
hält sich ziemlich an HHB-Cover, doch das gefällt mir eine Spur besser, obwohl natürlich auch dieses hier nicht schlecht ist
11/02/2007 12:08
FCB_39
Member
*
Ne eins ist übertrieben, da gehören -1000000000 hin.
13/01/2007 23:52
Musicfreaky_93
Member
*
-1
13/01/2007 07:41
hugo80
Member
*
My God!!!
15/08/2006 22:52
Sacred
Member
***
Das hätte echt nicht sein müssen...schade. Gibt dafür auch keinen Trash-Bonus. 3=
17/07/2006 12:27
Pacadi
Member
****
von manchen liedern sollte man die finger lassen
17/07/2006 09:59
Musicfreak
Member
*
Epochal! Ist ja auch gar nicht abgelutscht...-2!
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?