ZOEK

Crazy Frog - I Will Survive

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Dino Fekaris
Frederick Perren
Producer:Reinhard Raith
Andreas Litterscheid
Coverversie van:Gloria Gaynor - I Will Survive
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

29/08/2014
Win de verzamelaar van Laundry Day 2014
>>>
29/08/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Britpop" >>>
30/08/2014
Prijken Dotan en Oscar and the Wolf helemaal bovenaan? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Belgische artiesten in het buitenland
Meerdere accounts
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
Belgische Albums in de Ultratop
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Traum:a
Sunny (S)

Wolter Kroes & Isabella
Ik ben je prooi (S)

First Aid Kit
My Silver Lining (S)

Nick & Simon
Leve de vrouw (S)

Oasis
Let's All Make Believe (S)

0 vandaag, 3599192 totaal
50 laatste reviews

11 leden online: Collombin, crazychris, Darktownjunkie, Eden, harleyrules170, Jonaske167, rhayader, simonf, survivorfan989, yodance, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:26More Crazy HitsMinistry Of Sound
0030212MIN
Album
CD
07/07/2006

Crazy Frog   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Axel F21/05/2005124
Popcorn08/10/20051113
Jingle Bells / Last Christmas10/12/200528
We Are The Champions (Ding A Dang Dong)17/06/20061015
Last Christmas09/12/2006196
Crazy Frog In The House10/03/2007384
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crazy Hits13/08/2005229
More Crazy Hits15/07/2006123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.84 (Reviews: 19)

GuenniB
Member
*


AllSainter
Member
****
Fun.

Southernman
Member
**
Mala la cantante.

Snormobiel Beusichem
Member
**
▒ Goedkope cover van "I Will Survive" door "Crazy Frog" uit de zomer van 2006 !!! Te verwaarlozen ☺!!!

ChrisW
Member
*
omg!

schlagergalaxie
Member
*
pfui
05/04/2008 20:53
Phil
Staff
**
schwach
29/11/2007 21:55
southpaw
Member
**
Toller Gröhlbreak in der 2. Minute.
29/09/2007 12:16
Suishomaru
Member
*
Grütze.
20/09/2007 18:41
Musik-fan
Member
*
Ein so schönes Lied derart zu verpfuschen!Eine Schande!!!
03/08/2007 21:38
miss_grace
Member
*
Alptraum.
Arme Gloria Gaynor, wenn sie das hört kriegt sie nen Herzinfarkt.
Armer Robbie Williams. wenn er das hört würde er sagen "schaisse".

P.S.1: Von Gloria stammt das Original-falls das wer nicht weiß =/ z.b. irgendwelche 10-jährigen Kinder die das gut finden...So was solls ja geben...

P.S.2: Robbie hats mal gecovert("Supreme"), zwar ziemlich anders aber dennoch hörbar und 6* Wert(wie Gloria's Original)
12/05/2007 18:24
Homer Simpson
Member
*
Meisterwerk
03/03/2007 23:53
Schiriki
Member
*****
hält sich ziemlich an HHB-Cover, doch das gefällt mir eine Spur besser, obwohl natürlich auch dieses hier nicht schlecht ist
11/02/2007 12:08
FCB_39
Member
*
Ne eins ist übertrieben, da gehören -1000000000 hin.
13/01/2007 23:52
Musicfreaky_93
Member
*
-1
13/01/2007 07:41
hugo80
Member
*
My God!!!
15/08/2006 22:52
Sacred
Member
***
Das hätte echt nicht sein müssen...schade. Gibt dafür auch keinen Trash-Bonus. 3=
17/07/2006 12:27
Pacadi
Member
****
von manchen liedern sollte man die finger lassen
17/07/2006 09:59
Musicfreak
Member
*
Epochal! Ist ja auch gar nicht abgelutscht...-2!
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?