ZOEK

Crazy Frog - Go Froggy Go

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Henning Reith
Ian Freeman
Reinhard Raith
Wolfgang Boss
Producer:Henning Reith
Reinhard Raith
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek (300x250)

SITE NIEUWSrss

12/09/2014
Win het album "All the Way" van Yannick Bovy, gesigneerd
>>>
06/09/2014
Wordt Hozier de eerste Ierse artiest op 1 in bijna 25 jaar? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
De Romeos
MTV EMA 2014
Kate Ryan - Not Alone
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
De iTunes top 200 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Nobilť
Mama (S)

Nobilť
Ik hou van jou (S)

Nobilť
Daar gaat ze (S)

Nobilť
Als een leeuw in een kooi (S)

Nobilť
Verloren hart, verloren droom (S)

86 vandaag, 3610773 totaal
50 laatste reviews

28 leden online: Acooper, Bernij, bjorn614, DETMER5, entorresokath, faab, fleet61, FranzPanzer, Hannes, musicfan, oldiefanatikerin, Patrick3, Reto, rhayader, rthierrymeag, Ryou02, salisali, Siets, sirvmr, Snoopy, Snormobiel Beusichem, sophieellisbextor, SportyJohn, StarRomance, sushi97, Tymo, ultrat0p, wossi01

Privacy

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59More Crazy HitsMinistry Of Sound
0030212MIN
Album
CD
07/07/2006

Crazy Frog   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Axel F21/05/2005124
Popcorn08/10/20051113
Jingle Bells / Last Christmas10/12/200528
We Are The Champions (Ding A Dang Dong)17/06/20061015
Last Christmas09/12/2006196
Crazy Frog In The House10/03/2007384
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crazy Hits13/08/2005229
More Crazy Hits15/07/2006123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.29 (Reviews: 17)

GuenniB
Member
*


AustrianChrisW
Member
*
;((((

AllSainter
Member
**
Nicht gut.

Southernman
Member
*
Pésima.

schlagergalaxie
Member
*
*

ChrisW
Member
*
was für ein scheiss
05/04/2008 21:03
Phil
Staff
*
Go, Crazy Frog, go, go... Einfach nur lachhaft...
01/10/2007 19:43
Snormobiel Beusichem
Member
**
▓ Inderdaad "Go Crazy Frog" !!!
01/10/2007 19:40
Suishomaru
Member
*
Wunderbar.
20/09/2007 18:39
Musik-fan
Member
*
Wollten sie jetzt auch noch auf Rap umsteigen???
Von dieser Idee kann ich nur abraten!!!
03/08/2007 21:32
miss_grace
Member
*
SUPER!!
12/05/2007 18:26
Homer Simpson
Member
*
Toll
11/02/2007 12:11
FCB_39
Member
*
Yes, go Froggy Go, aber nicht zu uns, sondern in den Teich wo du her kommst!
13/01/2007 07:43
hugo80
Member
*
I would give a minus score if I could!
15/08/2006 23:03
Sacred
Member
***
Schlechtester Album Track. Süsser Crazy Frog - bitte lass die Finger von Breakbeats & Hip-Hop-Scheiss-Qua(r)k und mach wieder TECHNO ;D
17/07/2006 12:26
Pacadi
Member
*
schrott
17/07/2006 10:07
Musicfreak
Member
**
Yo Yo Go! Voll Hip mit Repp - Ex und Hopp!
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?