ZOEK

Crazy Frog - Go Froggy Go

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Henning Reith
Ian Freeman
Reinhard Raith
Wolfgang Boss
Producer:Henning Reith
Reinhard Raith
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

24/10/2014
Win de verzamelaar "Het beste uit 10 jaar Te Gek!?"
>>>
24/10/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 5" >>>
25/10/2014
"Sexy als ik dans" en "Songs of Innocence" bovenaan? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Belgische artiesten in het buitenland
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Stem voor de Bio's Top30 (5)
De Romeos
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Nick & Simon
Pak van mijn hart (S)

Swedish House Mafia
Save The World (S)

Black M feat. Shin Sekai & Doomams
Je ne dirai rien (S)

Martin Garrix & MOTi
Virus (How About Now) (S)

Peter Blanker
't Is moeilijk bescheiden te blijven (S)

1 vandaag, 3636046 totaal
50 laatste reviews

20 leden online: 392414, beniamino, Besnik, Bolt2008, Daniel09, DeejayDave, Farg0, goodold70, heinbloed, Hijinx, LIFTER500, lvitielloshawn, meikel731, sanremo, sbmqi90, Sebastiaanmember, SportyJohn, Uebi, yodance, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59More Crazy HitsMinistry Of Sound
0030212MIN
Album
CD
07/07/2006

Crazy Frog   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Axel F21/05/2005124
Popcorn08/10/20051113
Jingle Bells / Last Christmas10/12/200528
We Are The Champions (Ding A Dang Dong)17/06/20061015
Last Christmas09/12/2006196
Crazy Frog In The House10/03/2007384
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crazy Hits13/08/2005229
More Crazy Hits15/07/2006123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.29 (Reviews: 17)

GuenniB
Member
*


AustrianChrisW
Member
*
;((((

AllSainter
Member
**
Nicht gut.

Southernman
Member
*
Pésima.

schlagergalaxie
Member
*
*

ChrisW
Member
*
was für ein scheiss
05/04/2008 21:03
Phil
Staff
*
Go, Crazy Frog, go, go... Einfach nur lachhaft...
01/10/2007 19:43
Snormobiel Beusichem
Member
**
▓ Inderdaad "Go Crazy Frog" !!!
01/10/2007 19:40
Suishomaru
Member
*
Wunderbar.
20/09/2007 18:39
Musik-fan
Member
*
Wollten sie jetzt auch noch auf Rap umsteigen???
Von dieser Idee kann ich nur abraten!!!
03/08/2007 21:32
miss_grace
Member
*
SUPER!!
12/05/2007 18:26
Homer Simpson
Member
*
Toll
11/02/2007 12:11
FCB_39
Member
*
Yes, go Froggy Go, aber nicht zu uns, sondern in den Teich wo du her kommst!
13/01/2007 07:43
hugo80
Member
*
I would give a minus score if I could!
15/08/2006 23:03
Sacred
Member
***
Schlechtester Album Track. Süsser Crazy Frog - bitte lass die Finger von Breakbeats & Hip-Hop-Scheiss-Qua(r)k und mach wieder TECHNO ;D
17/07/2006 12:26
Pacadi
Member
*
schrott
17/07/2006 10:07
Musicfreak
Member
**
Yo Yo Go! Voll Hip mit Repp - Ex und Hopp!
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?