Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Crazy Frog - Go Froggy Go

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Henning Reith
Ian Freeman
Reinhard Raith
Wolfgang Boss
Producer:Henning Reith
Reinhard Raith
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reŁnie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vůůr het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

24/04/2015
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 8"!
>>>
24/04/2015
Win het album "Brussel-Berlin" van Maartje Van Neygen, gesigneerd! >>>
25/04/2015
Blijft Selah Sue een maand lang staan op 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

6 leden online:
bluezombie, Chartsfohlen, kirstenaudrey, Leon B. Haardt, LIFTER500, TravD

Privacy

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59More Crazy HitsMinistry Of Sound
0030212MIN
Album
CD
07/07/2006

Crazy Frog   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Axel F21/05/2005124
Popcorn08/10/20051113
Jingle Bells / Last Christmas10/12/200528
We Are The Champions (Ding A Dang Dong)17/06/20061015
Last Christmas09/12/2006196
Crazy Frog In The House10/03/2007384
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crazy Hits13/08/2005229
More Crazy Hits15/07/2006123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.29 (Reviews: 17)

GuenniB
Member
*


AustrianChrisW
Member
*
;((((

AllSainter
Member
**
Nicht gut.

Southernman
Member
*
Pésima.

schlagergalaxie
Member
*
*

ChrisW
Member
*
was für ein scheiss
05/04/2008 21:03
Phil
Staff
*
Go, Crazy Frog, go, go... Einfach nur lachhaft...
01/10/2007 19:43
Snormobiel Beusichem
Member
**
▓ Inderdaad "Go Crazy Frog" !!!
01/10/2007 19:40
Suishomaru
Member
*
Wunderbar.
20/09/2007 18:39
Musik-fan
Member
*
Wollten sie jetzt auch noch auf Rap umsteigen???
Von dieser Idee kann ich nur abraten!!!
03/08/2007 21:32
miss_grace
Member
*
SUPER!!
12/05/2007 18:26
Homer Simpson
Member
*
Toll
11/02/2007 12:11
FCB_39
Member
*
Yes, go Froggy Go, aber nicht zu uns, sondern in den Teich wo du her kommst!
13/01/2007 07:43
hugo80
Member
*
I would give a minus score if I could!
15/08/2006 23:03
Sacred
Member
***
Schlechtester Album Track. Süsser Crazy Frog - bitte lass die Finger von Breakbeats & Hip-Hop-Scheiss-Qua(r)k und mach wieder TECHNO ;D
17/07/2006 12:26
Pacadi
Member
*
schrott
17/07/2006 10:07
Musicfreak
Member
**
Yo Yo Go! Voll Hip mit Repp - Ex und Hopp!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?