ZOEK

Basement Jaxx - Where's Your Head At


Cover

Charts

Binnenkomst:29/12/2001 (Positie 45)
Laatste week notering:05/01/2002 (Positie 44)
Piekpositie:44 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:12616 (13 Punten)
Ultratip:08/12/2001 / Piek: 5 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 63 / Weken: 6
be  Piek: 44 / Weken: 2 (Vl)
  Tip: 8 (Wa)
au  Piek: 16 / Weken: 17
nz  Piek: 38 / Weken: 6

Nummer

Jaar:2001
Label:XL
Distributeur:V2
Muziek/Tekst:Gary Numan
Felix Buxton
Simon Ratcliffe
Producer:Basement Jaxx
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Gecoverd door:Jean Elan
Firebeatz
Paid 'N' Laid
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/08/2014
Win de 5cd-box "Ultratop 1001 Hits"
>>>
15/08/2014
Win de vierdubbele verzamelaar "The Qontinent 2014 - Wild Wild Weekend" >>>
15/08/2014
Win het nummer 1-album "Altijd onderweg" van Christoff, gesigneerd >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
16/08/2014
Scoren Dimitri Vegas & Like Mike hun eerste nummer 1? >>>

FORUM
Boycode
Stem voor de Bio's Top30 (5)
Natalia - Overdrive
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
The Voice Kids
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Indila
Mini World (A)

Robby Longo
You Can Count On Me (S)

Robby Longo
Vincent (S)

Robby Longo
Against The Wind (S)

Jan Smit
Jij & ik (S)

81 vandaag, 3592329 totaal
50 laatste reviews

37 leden online: 80s4ever, a195196, Blairben, bluezombie, boris2416, bramusik, bvdw, D.B. Russell, dechris, degunter, Der_Nagel, diniz a., eccentric4ever, elsenkids, FranzPanzer, Fuchs im Wald, Hijinx, jol2, Kamala, miss_grace, MUSICBOJ, musicfan, Musicfreaky_93, remember, RonH, S:pko, snacketti, Snormobiel Beusichem, SportyJohn, staetz, Steffen Hung, surfer57, thib97, Trekker, Uebi, ultrat0p, Voyager2

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Tomb RaiderElektra
7559-62669-2
Album
CD
2001
Radio Edit3:58Pepsi Chart Hits: Volume 5Rajon
RTV0010
Compilatie
CD
15/02/2002
3:58Triple J Hottest 100: Volume 9ABC
12362
Compilatie
CD
01/03/2002
Head-a-PellaAs Heard On Radio Soulwax Pt. 2Play It Again Sam
941.0065.020 / piasb 065 cd
Album
CD
15/03/2002
Radio Edit3:58Firstclass - The Finest In House - Volume IVPolystar
583 801-2
Compilatie
CD
29/07/2002
»» alles tonen

Basement Jaxx   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Red Alert22/05/1999367
Rendez-vu21/08/1999Tip: 2 
Romeo30/06/2001318
Jus 1 Kiss06/10/2001Tip: 12 
Where's Your Head At29/12/2001442
Good Luck31/01/2004Tip: 2 
Oh My Gosh07/05/2005403
Take Me Back To Your House09/09/2006Tip: 3 
Raindrops27/06/2009Tip: 14 
What A Difference Your Love Makes12/10/2013Tip: 58 
Never Say Never12/07/2014Tip: 18 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Remedy22/05/1999374
Rooty07/07/2001158
Kish Kash29/11/20036710
The Singles30/04/20051022
Crazy Itch Radio09/09/20062111
Scars03/10/2009413
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.44 (Reviews: 32)

spatz-98
Member
***
Von mir auch nur drei.

CDN: #9, 2001
USA: -

southpaw
Member
***
Ohne den Videoclip nur 3 Sterne wert.

Musikgurrmong
Member
***
Kurzzeitig fand ich's mal ganz nett - das hohe Potential zum Nerven macht die Sache dann aber schnell unangenehm.

Raveland
Member
***
Geht

Zacco333
Member
*****
Such a cool song. Great beats and a cool music video. Does not annoy me all.
Laatst gewijzigd: 29/10/2013 22:56

blacky13
Member
***
Noch so ein überflüssiges Lied aus Tomb Raider

jayj95
Member
*****
Film clip is gold.

drdjrene
Member
****
Toen deze uitkwam vond ik 'm te hard en wat vervelend. Maar: ik ben 'm in de loop der jaren meer gaan waarderen en nu kan ik er wel op los gaan! Toch vind ik Red alert en Rendez-vu betere nummers van dit duo.

liam99
Member
**
A really creepy/weird film clip and a bit of an annoying song . But it does have a nice beat .

timfoxxy_236
Member
*
This song is sooo annoying!

gherkin
Member
******
ZAAALIG!!!

Glitzerfee
Member
**
Also das war nix für mich.

irelander
Member
*****
Cool.

Edit: Up to a 5.
Laatst gewijzigd: 14/02/2011 12:02

Daniel09
Member
****
Cool dance track.

alleyt1989
Member
*
i hate this song sooooooo much! fast forward material

TravD
Member
*****
Cool, i suppose - but the video clip really makes the track
Laatst gewijzigd: 10/09/2012 16:12

Hijinx
Member
****
Cool track.

bluezombie
Member
*
TRASH! So utterly annoying.

Chuck_P
Member
*****
sehr gut.

BeansterBarnes
Member
***
The film clip wins this song over!

Features on JJJ Hotest 100 Volume 9.

Oski.ch
Member
****
Musikalisch naja... Aber das Hund/Mensch-Frankenstein-Video ist so richtig schön schräg und witzig!

Chartsfohlen
Member
***
Cooles Video, der Song ist eher schwach.

Snormobiel Beusichem
Member
**
▒ Heb ik eigenlijk persoonlijk nooit zo leuk gevonden, deze plaat uit begin december 2001 !!! De muziek redt nog net de 2 sterren maar dan is ook alle liefde over !!! (NL Top 40: 3 wk / # 37) ☺!!!

Der_Nagel
Member
****
mittelprächtig trifft's wohl am ehesten
08/09/2007 10:17
remember
Member
****
finde ich besser als ihr debüt '99. harte beats aber gut genug für den dancefloor..
02/03/2007 13:18
Geese
Member
***
ganz knapp 3
30/11/2006 14:43
Phil
Staff
***
geht so
27/09/2006 19:45
oldskoolhubsi
Member
*****
super nettes verücktes video gabs dazu
06/09/2005 15:23
Musicfreak
Member
****
eher etwas nervig...aber doch irgendwie noch groovy...
22/01/2005 00:48
Oekkel
Member
***
naja...
Laatst gewijzigd: 20/01/2008 00:33
14/02/2004 11:18
Michael
Member
****
cool
14/02/2004 00:20
SportyJohn
Member
***
6 Wochen - Rang 70 in Mai 2002......... nichts besonders -> keiner 4.....
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?