ZOEK

Placebo - Uneedmemorethanineedu

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Placebo
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

29/08/2014
Win de verzamelaar van Laundry Day 2014
>>>
29/08/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Britpop" >>>
30/08/2014
Prijken Dotan en Oscar and the Wolf helemaal bovenaan? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Bio's Top30 (5)
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 2!
Meerdere accounts
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Keith Canvas
Is This What You Mean (S)

Udo
One Of A Kind (S)

Oasis
Let's All Make Believe (S)

Merchandise
Little Killer (S)

Tina van Beeck
Vakantieliefdes (S)

18 vandaag, 3599453 totaal
50 laatste reviews

28 leden online: 392414, begue, bluezombie, Clavi, Daniel09, DeanseayTKing98, deniz.yildiz, DROSSELBOY, gribouille1986, Hijinx, Kamala, Kirin, lumlucky, niculy, Oekkel, Patrick3, RV, S:pko, sbmqi90, schumi39, ShadowViolin, Snoopy, Snormobiel Beusichem, Sofiee, SportyJohn, Trekker, UltimateLMFAOFan, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30MedsElevator / Virgin
3782872
Single
CD-Maxi
06/10/2006
3:30B Sides 1996-2006Elevator / Hut / Virgin
0969062
Album
CD
04/03/2011

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burger Queen FranÁais15/01/2000Tip: 7 
The Bitter End22/03/2003Tip: 15 
Special Needs18/10/2003Tip: 18 
Song To Say Goodbye15/04/2006491
Meds30/12/2006Tip: 12 
For What It's Worth13/06/2009237
Ashtray Heart12/09/2009Tip: 15 
The Never-Ending Why12/12/2009Tip: 13 
B320/10/2012Tip: 74 
Too Many Friends20/07/2013461
Loud Like Love16/11/2013Tip: 14 
Hold On To Me25/01/2014Tip: 54 
A Million Little Pieces12/07/2014Tip: 67 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing24/10/1998263
Black Market Music21/10/2000106
Sleeping With Ghosts29/03/2003428
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004527
Meds18/03/2006137
Battle For The Sun13/06/2009133
Loud Like Love28/09/2013225
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1 (Reviews: 1)
11/04/2008 17:49
alida1
Member
*
Leider nur Schrott!
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?