ZOEK

Placebo - Uneedmemorethanineedu

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Placebo
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

17/10/2014
Win de driedubbele verzamelaar "The Greatest Switch 2014"
>>>
18/10/2014
Voert Hozier gelijktijdig de single- én albumlijst aan? >>>

FORUM
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Forum Tip 2014
De nieuwe StuBru website
De iTunes top 200 2014
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Patrick Bruel & Natasha St-Pier
On se retrouvera (S)

Francis Lalanne
On se retrouvera (S)

Tom Helsen
Airmiles (S)

Triggerfinger
Off The Rack (S)

Shapeshifted
Tonight (S)

51 vandaag, 3633445 totaal
50 laatste reviews

32 leden online: !Xabbu, ABBAsolut, airmeki2, axel1, Captain_Oaks, Cheetah, clepat, fkvdmark, flanders hitparade, Herr Bert, HH-Zebra, Hijinx, Hzi, Innocent_Eyes, jausmaus, Kanndasdennsein, klamar, Miraculi, Mümmelgreis, musikmannen, Mzellek, PROMISELAND78, remember, sbmqi90, Snoopy, sophieellisbextor, Steffen Hung, thib97, tijger_40, TravD, XpinkprincessX, zadranin

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30MedsElevator / Virgin
3782872
Single
CD-Maxi
06/10/2006
3:30B Sides 1996-2006Elevator / Hut / Virgin
0969062
Album
CD
04/03/2011

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burger Queen Français15/01/2000Tip: 7 
The Bitter End22/03/2003Tip: 15 
Special Needs18/10/2003Tip: 18 
Song To Say Goodbye15/04/2006491
Meds30/12/2006Tip: 12 
For What It's Worth13/06/2009237
Ashtray Heart12/09/2009Tip: 15 
The Never-Ending Why12/12/2009Tip: 13 
B320/10/2012Tip: 74 
Too Many Friends20/07/2013461
Loud Like Love16/11/2013Tip: 14 
Hold On To Me25/01/2014Tip: 54 
A Million Little Pieces12/07/2014Tip: 67 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing24/10/1998263
Black Market Music21/10/2000106
Sleeping With Ghosts29/03/2003428
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004527
Meds18/03/2006137
Battle For The Sun13/06/2009133
Loud Like Love28/09/2013225
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1 (Reviews: 1)
11/04/2008 17:49
alida1
Member
*
Leider nur Schrott!
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?