Placebo - Uneedmemorethanineedu

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Placebo
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

28/02/2015
Wordt Omi de eerste Jamaicaanse artiest op 1 in bijna tien jaar?
>>>
27/02/2015
Win de "MNM Party 2015.1"! >>>
20/02/2015
Win "Sucker" de Charli XCX! >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM
problemen met Ultratop-site
Vlaanderen Muziekland komt terug!
Stem voor de Forum Top 40!
Het Grote Lady Gaga Topic V
Forum Verjaardags Topic 2015
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
55 vandaag, 3731125 totaal
50 laatste reviews

30 leden online: actrostom0, atircm110, Besnik, blacky13, boultje, Collombin, dhauskins, fkvdmark, Galaxy, Hijinx, Kamala, klamar, Marie-Anna, mis.olivia, orangeKILLER, Peter Hoven, pupsiD, remember, rhayader, Richard (NL), rpydroryo, sdurgo, Snoopy, southpaw, spatz-98, Steffen Hung, thib97, ultrat0p, vancouver, Windfee

Privacy

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30MedsElevator / Virgin
3782872
Single
CD-Maxi
06/10/2006
3:30B Sides 1996-2006Elevator / Hut / Virgin
0969062
Album
CD
04/03/2011

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burger Queen FranÁais15/01/2000Tip: 7 
The Bitter End22/03/2003Tip: 15 
Special Needs18/10/2003Tip: 18 
Song To Say Goodbye15/04/2006491
Meds30/12/2006Tip: 12 
For What It's Worth13/06/2009237
Ashtray Heart12/09/2009Tip: 15 
The Never-Ending Why12/12/2009Tip: 13 
B320/10/2012Tip: 74 
Too Many Friends20/07/2013461
Loud Like Love16/11/2013Tip: 14 
Hold On To Me25/01/2014Tip: 54 
A Million Little Pieces12/07/2014Tip: 67 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing24/10/1998263
Black Market Music21/10/2000106
Sleeping With Ghosts29/03/2003428
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004527
Meds18/03/2006137
Battle For The Sun13/06/2009133
Loud Like Love28/09/2013225
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1 (Reviews: 1)
11/04/2008 17:49
alida1
Member
*
Leider nur Schrott!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?