ZOEK

Placebo - Spite & Malice

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Placebo
Justin Warfield
Producer:Paul Corkett
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

24/10/2014
Win de verzamelaar "Het beste uit 10 jaar Te Gek!?"
>>>
24/10/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 5" >>>
25/10/2014
"Sexy als ik dans" en "Songs of Innocence" bovenaan? >>>

FORUM
Stem voor de Utop50 - 2014!
Stem voor de Forum Top 40!
Wendy zingt Dalida
The Sound Of The 70's
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Liliane
Verboden wensen (S)

The Vamps feat. Shawn Mendes
Oh Cecilia (Breaking My Heart) (S)

The Vamps
Oh Cecilia (Breaking My Heart) (S)

Liliane Saint-Pierre
Ik ben wie ik ben (S)

Liliane Saint-Pierre
Daglicht (A)

28 vandaag, 3639871 totaal
50 laatste reviews

30 leden online: 392414, Chartsfohlen, Der Maddox, DJ Axel, enilec18, fkvdmark, FranzPanzer, heinbloed, HH-Zebra, Hijinx, ilse.auer, Kamala, klamar, Kopfweh, louboutinsspike, Luigi Simpson, MakeLoveNotWar, musicfan, Musicfreak, sdurgo, Sitting on a cornflake with John, Snoopy, sophieellisbextor, southpaw, staetz, stefan2209, TravD, Trekker, Uebi, ultrat0p

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37Black Market MusicElevator / Hut / Virgin
8501622
Album
CD
06/10/2000
3:37Black Market Music + Placebo [2 Original Classic Albums]Virgin
0954882
Album
CD
04/03/2011

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burger Queen FranÁais15/01/2000Tip: 7 
The Bitter End22/03/2003Tip: 15 
Special Needs18/10/2003Tip: 18 
Song To Say Goodbye15/04/2006491
Meds30/12/2006Tip: 12 
For What It's Worth13/06/2009237
Ashtray Heart12/09/2009Tip: 15 
The Never-Ending Why12/12/2009Tip: 13 
B320/10/2012Tip: 74 
Too Many Friends20/07/2013461
Loud Like Love16/11/2013Tip: 14 
Hold On To Me25/01/2014Tip: 54 
A Million Little Pieces12/07/2014Tip: 67 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing24/10/1998263
Black Market Music21/10/2000106
Sleeping With Ghosts29/03/2003428
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004527
Meds18/03/2006137
Battle For The Sun13/06/2009133
Loud Like Love28/09/2013225
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.43 (Reviews: 7)

Redsonnya
Member
**
Unruhig, lärmend, verstörend und laut. Definitiv nicht meines.

remember
Member
*****
Zwar kein Best-of Material, aber definitively cool.
Laatst gewijzigd: 06/09/2012 14:01
29/01/2008 17:28
alida1
Member
*****
Ich bin kein Fan von Rap-Einlagen, aber bei diesem Song ist es genau das was mir gefällt!
30/07/2007 21:16
schlagergalaxie
Member
***
3-
15/04/2007 12:56
Rewer
hitparade.ch
****
...gut...
25/01/2007 11:45
variety
Member
**
Nette Rap-Einlagen? Dass ich nicht lache. Die nerven eher. 2+
27/11/2006 17:14
Ottifant
Member
***
Nette Rap-Einlagen verhelfen zur 3*.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?