ZOEK

Placebo - Spite & Malice

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Placebo
Justin Warfield
Producer:Paul Corkett
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten!
>>>
18/07/2014
Win het album "Ultraviolence" van Lana Del Rey >>>
18/07/2014
Win het debuutalbum van 5 Seconds of Summer >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
Vlaanderen Muziekland komt terug!
Forum Tip 2014
Forum Zomerhit Top50
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Phil Kevin
Geniet van het leven (S)

Robin Thicke
Get Her Back (S)

Karin Clercq
Questions / Réponses (S)

Electric Château
The Merry Go Round (S)

Senso
Sunny Side Up (S)

8 vandaag, 3571656 totaal
50 laatste reviews

23 leden online: Alxx, brokenrecords, catfish, Chris A, dhauskins, Fuchs im Wald, Hijinx, Kamala, Ottifant, piepperpot, remember, Rock'n'roll Gypsy, sanremo, sbmqi90, Snoopy, Snormobiel Beusichem, SportyJohn, surfer57, Trille, ultrat0p, vancouver, Wissertje, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37Black Market MusicElevator / Hut / Virgin
8501622
Album
CD
06/10/2000
3:37Black Market Music + Placebo [2 Original Classic Albums]Virgin
0954882
Album
CD
04/03/2011

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burger Queen Français15/01/2000Tip: 7 
The Bitter End22/03/2003Tip: 15 
Special Needs18/10/2003Tip: 18 
Song To Say Goodbye15/04/2006491
Meds30/12/2006Tip: 12 
For What It's Worth13/06/2009237
Ashtray Heart12/09/2009Tip: 15 
The Never-Ending Why12/12/2009Tip: 13 
B320/10/2012Tip: 74 
Too Many Friends20/07/2013461
Loud Like Love16/11/2013Tip: 14 
Hold On To Me25/01/2014Tip: 54 
A Million Little Pieces12/07/2014Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing24/10/1998263
Black Market Music21/10/2000106
Sleeping With Ghosts29/03/2003428
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004527
Meds18/03/2006137
Battle For The Sun13/06/2009133
Loud Like Love28/09/2013225
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.43 (Reviews: 7)

Redsonnya
Member
**
Unruhig, lärmend, verstörend und laut. Definitiv nicht meines.

remember
Member
*****
Zwar kein Best-of Material, aber definitively cool.
Laatst gewijzigd: 06/09/2012 14:01
29/01/2008 17:28
alida1
Member
*****
Ich bin kein Fan von Rap-Einlagen, aber bei diesem Song ist es genau das was mir gefällt!
30/07/2007 21:16
schlagergalaxie
Member
***
3-
15/04/2007 12:56
Rewer
hitparade.ch
****
...gut...
25/01/2007 11:45
variety
Member
**
Nette Rap-Einlagen? Dass ich nicht lache. Die nerven eher. 2+
27/11/2006 17:14
Ottifant
Member
***
Nette Rap-Einlagen verhelfen zur 3*.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?