ZOEK

Placebo - Spite & Malice

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Placebo
Justin Warfield
Producer:Paul Corkett
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

21/11/2014
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 7"
>>>
21/11/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Brussel - De Tijdloze" >>>
22/11/2014
Nieuwe nummer 1's voor Foo Fighters en Nielson? >>>

FORUM
De Tijdloze 2014!!!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Rock Werchter 2015
Boycode
Stem voor de Utop50 - 2014!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
0 vandaag, 3658079 totaal
50 laatste reviews

17 leden online: antonnalan, bluezombie, Chris A, Da G-String, Fritzes007, musicfan, nirvanamusic87, nuss50, Oekkel, remember, Rothus, simonf, SportyJohn, Starmania, Steffen Hung, Voyager2, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37Black Market MusicElevator / Hut / Virgin
8501622
Album
CD
06/10/2000
3:37Black Market Music + Placebo [2 Original Classic Albums]Virgin
0954882
Album
CD
04/03/2011

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burger Queen FranÁais15/01/2000Tip: 7 
The Bitter End22/03/2003Tip: 15 
Special Needs18/10/2003Tip: 18 
Song To Say Goodbye15/04/2006491
Meds30/12/2006Tip: 12 
For What It's Worth13/06/2009237
Ashtray Heart12/09/2009Tip: 15 
The Never-Ending Why12/12/2009Tip: 13 
B320/10/2012Tip: 74 
Too Many Friends20/07/2013461
Loud Like Love16/11/2013Tip: 14 
Hold On To Me25/01/2014Tip: 54 
A Million Little Pieces12/07/2014Tip: 67 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing24/10/1998263
Black Market Music21/10/2000106
Sleeping With Ghosts29/03/2003428
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004527
Meds18/03/2006137
Battle For The Sun13/06/2009133
Loud Like Love28/09/2013225
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.43 (Reviews: 7)

Redsonnya
Member
**
Unruhig, lärmend, verstörend und laut. Definitiv nicht meines.

remember
Member
*****
Zwar kein Best-of Material, aber definitively cool.
Laatst gewijzigd: 06/09/2012 14:01
29/01/2008 17:28
alida1
Member
*****
Ich bin kein Fan von Rap-Einlagen, aber bei diesem Song ist es genau das was mir gefällt!
30/07/2007 21:16
schlagergalaxie
Member
***
3-
15/04/2007 12:56
Rewer
hitparade.ch
****
...gut...
25/01/2007 11:45
variety
Member
**
Nette Rap-Einlagen? Dass ich nicht lache. Die nerven eher. 2+
27/11/2006 17:14
Ottifant
Member
***
Nette Rap-Einlagen verhelfen zur 3*.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?