ZOEK

Placebo - Spite & Malice

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Placebo
Justin Warfield
Producer:Paul Corkett
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek (300x250)

SITE NIEUWSrss

12/09/2014
Win het album "All the Way" van Yannick Bovy, gesigneerd
>>>
06/09/2014
Wordt Hozier de eerste Ierse artiest op 1 in bijna 25 jaar? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Forum Verjaardags Topic 2014
De Romeos
MTV EMA 2014
Kate Ryan - Not Alone
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Lenny Kravitz
New York City (S)

Lenny Kravitz
The Pleasure And the Pain (S)

Lenny Kravitz
The Chamber (S)

Katy Perry
This Is How We Do (S)

Leonard Cohen
Take This Waltz (S)

102 vandaag, 3610860 totaal
50 laatste reviews

34 leden online: !Xabbu, ~Robyn, axel1, begue, Dannyboy!!!, DeanseayTKing98, ericwyns, EuroFanatic, hesterjillian, Hijinx, Hzi, jaantje98, jochemandrae, Kamala, Maddin12, Marie-Anna, mhuegli, Miraculi, miranda10, musicfan, Ryou02, SchŲditaz, Skay, Smudy, Snormobiel Beusichem, southpaw, SportyJohn, Steph1981, TaylorHarris, Tequilo, Tommy1958, vancouver, Werner, Windfee

Privacy

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37Black Market MusicElevator / Hut / Virgin
8501622
Album
CD
06/10/2000
3:37Black Market Music + Placebo [2 Original Classic Albums]Virgin
0954882
Album
CD
04/03/2011

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burger Queen FranÁais15/01/2000Tip: 7 
The Bitter End22/03/2003Tip: 15 
Special Needs18/10/2003Tip: 18 
Song To Say Goodbye15/04/2006491
Meds30/12/2006Tip: 12 
For What It's Worth13/06/2009237
Ashtray Heart12/09/2009Tip: 15 
The Never-Ending Why12/12/2009Tip: 13 
B320/10/2012Tip: 74 
Too Many Friends20/07/2013461
Loud Like Love16/11/2013Tip: 14 
Hold On To Me25/01/2014Tip: 54 
A Million Little Pieces12/07/2014Tip: 67 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing24/10/1998263
Black Market Music21/10/2000106
Sleeping With Ghosts29/03/2003428
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004527
Meds18/03/2006137
Battle For The Sun13/06/2009133
Loud Like Love28/09/2013225
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.43 (Reviews: 7)

Redsonnya
Member
**
Unruhig, lärmend, verstörend und laut. Definitiv nicht meines.

remember
Member
*****
Zwar kein Best-of Material, aber definitively cool.
Laatst gewijzigd: 06/09/2012 14:01
29/01/2008 17:28
alida1
Member
*****
Ich bin kein Fan von Rap-Einlagen, aber bei diesem Song ist es genau das was mir gefällt!
30/07/2007 21:16
schlagergalaxie
Member
***
3-
15/04/2007 12:56
Rewer
hitparade.ch
****
...gut...
25/01/2007 11:45
variety
Member
**
Nette Rap-Einlagen? Dass ich nicht lache. Die nerven eher. 2+
27/11/2006 17:14
Ottifant
Member
***
Nette Rap-Einlagen verhelfen zur 3*.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?