ZOEK

Placebo - Spite & Malice

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Placebo
Justin Warfield
Producer:Paul Corkett
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

26/09/2014
Win het album "De hoogste tijd" van Levien
>>>
26/09/2014
Win de dubbele verzamelaar "Deep House" >>>
27/09/2014
Houdt Gabriel Rios de felle concurrentie op een afstand? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
De iTunes top 200 2014
The Voice Kids
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Stem voor de Forum Top 40!
Rihanna
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Dana Winner
Hou vast (S)

DJ Kayz feat. H Magnum & Maître Gims
Du Swagg (S)

Ariana Grande feat. A$AP Ferg
Hands On Me (S)

Hilary Duff
All About You (S)

Candlewick Green
Who Do You Think You Are (S)

152 vandaag, 3619799 totaal
50 laatste reviews

39 leden online: 314PI314, 80s4ever, Albator, Alphabet, Bearcat, Cheetah, dhauskins, fkvdmark, gate4free, hennes66, Hijinx, lighthouse, linkin.park, masu, Miraculi, nirvanamusic87, Oekkel, otis, peter_ceterafan, Phil, Ramses8, sbmqi90, Schmutzpoet, ShadowViolin, shimano, sirvmr, Snoopy, southpaw, staetz, Steffen Hung, Subbuteo, thorgal, Tommy1958, Trekker, ultrat0p, Voyager2, vvbr, Windfee, Windfee (ch)

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37Black Market MusicElevator / Hut / Virgin
8501622
Album
CD
06/10/2000
3:37Black Market Music + Placebo [2 Original Classic Albums]Virgin
0954882
Album
CD
04/03/2011

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burger Queen Français15/01/2000Tip: 7 
The Bitter End22/03/2003Tip: 15 
Special Needs18/10/2003Tip: 18 
Song To Say Goodbye15/04/2006491
Meds30/12/2006Tip: 12 
For What It's Worth13/06/2009237
Ashtray Heart12/09/2009Tip: 15 
The Never-Ending Why12/12/2009Tip: 13 
B320/10/2012Tip: 74 
Too Many Friends20/07/2013461
Loud Like Love16/11/2013Tip: 14 
Hold On To Me25/01/2014Tip: 54 
A Million Little Pieces12/07/2014Tip: 67 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing24/10/1998263
Black Market Music21/10/2000106
Sleeping With Ghosts29/03/2003428
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004527
Meds18/03/2006137
Battle For The Sun13/06/2009133
Loud Like Love28/09/2013225
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.43 (Reviews: 7)

Redsonnya
Member
**
Unruhig, lärmend, verstörend und laut. Definitiv nicht meines.

remember
Member
*****
Zwar kein Best-of Material, aber definitively cool.
Laatst gewijzigd: 06/09/2012 14:01
29/01/2008 17:28
alida1
Member
*****
Ich bin kein Fan von Rap-Einlagen, aber bei diesem Song ist es genau das was mir gefällt!
30/07/2007 21:16
schlagergalaxie
Member
***
3-
15/04/2007 12:56
Rewer
hitparade.ch
****
...gut...
25/01/2007 11:45
variety
Member
**
Nette Rap-Einlagen? Dass ich nicht lache. Die nerven eher. 2+
27/11/2006 17:14
Ottifant
Member
***
Nette Rap-Einlagen verhelfen zur 3*.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?