Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - LowDown

Nummer

Jaar:2006
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:15Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 7)

James Egon
Member
****
gut

Dino-Canarias
Member
****
Hier verarscht er aber eindeutig den Kollegen Iggy Pop,
ob's dem wohl so gefallen hat...????

4 +
14/12/2007 03:33
toolshed
Member
******
Großartig.
11/12/2007 02:00
Niotku
Member
******
Da ist es aber wirklich höchste Zeit für eine Sechs.
14/08/2007 10:08
remember
Member
***
..verdammt viel Dreck in Waits' Stimme...verdammt viel Dreck überhaupt.
Laatst gewijzigd: 06/04/2011 18:25
31/01/2007 17:49
Homer Simpson
Member
*****
erinnert leicht an die Stooges
11/01/2007 15:51
Musicfreak
Member
*****
Klassische Bluesakkorde (ca. "Cakewalk Into Town") und verdammt viel Dreck in Waits' Stimme. Geil!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?