Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Bottom Of The World

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Cúur de Pirate
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:42Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006
Live6:31Lucinda [Live From The Glitter And Doom Tour 2008]Anti
87018-7
Single
7" Single
2009

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 8)

AquavitBoy
Member
***
Solch eine Schnaps getränkte Rowdystimme mag ich zu dieser sanften Musik nicht gerne hören, sondern klingt eher unfreiwillig komisch. Musikalisch langweiliges Terrain.

Redhawk1
Member
*****
Sehr gut

James Egon
Member
******
genau, eine Top-Ballade

southpaw
Member
****
So wie man die Balladen von Mr. Waits kennt und mag.

Dino-Canarias
Member
*****
Und ich tendiere wiederum in Richtung 5, tönt fast ein bisschen nach den Pogues.....
14/08/2007 10:11
remember
Member
****
da steh ich zwischen euch, tendiere aber eher doch für die 4*
31/01/2007 18:00
Homer Simpson
Member
*****
eher für Fans solcher Musik geeignet. Waits klingt als wäre er besoffen

Aussprache nicht Stimme (wäre nichts neues)
11/01/2007 16:04
Musicfreak
Member
****
Hart an der Grenze des Erträglichen. Man taucht gleich in eine andere Welt ein, wenn man das hört. Etwa eine alte "Scum-Bar", wo Grogg gesoffen wird und bärtige Greise den Wirtstöchtern nachglotzen....
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.