Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Lord I've Been Changed

Nummer

Jaar:2006
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:28Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.29 (Reviews: 7)

James Egon
Member
****
doch, kann man sich anhören

Dino-Canarias
Member
***
Ich glaub's ihm ja gerne, aber für meine Ohren ist das
trotzdem nix....

aschlietuna
Member
*****
wäre auch was für mein vater, der steht eher auf sowas
Laatst gewijzigd: 15/09/2008 02:24

Niotku
Member
******
Absolut fantastisch! Mehr denn je in dieser Liveversion:

http://www.youtube.com/watch?v=CIhyQPixAsc
14/08/2007 10:21
remember
Member
***
das wische ich, wie brotkrümmel vom tisch - weg damit!
31/01/2007 20:15
Homer Simpson
Member
*****
doch das finde ich schon
11/01/2007 16:08
Musicfreak
Member
****
Waits singt Gospel. Das muss man gehört haben ;-) Oder auch nicht...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.