Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Puttin' On The Dog

Nummer

Jaar:2006
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:39Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2 (Reviews: 5)

James Egon
Member
****
o.k.

Dino-Canarias
Member
****
Mit viel Goodwill reicht's noch zu einer knappen 4.....
15/08/2007 14:41
remember
Member
****
grässlich gesungen, aber die harmonika very dirty..
31/01/2007 20:19
Homer Simpson
Member
****
nichts besonderes

4-
11/01/2007 16:11
Musicfreak
Member
*****
Ja, Hundi-Hundi spielen macht Spass ;-)

We'll flip, we'll follow and fly
Just do it now and don't ask why
You gotta strut, wiggle and slide
Let everybody know that you're alive

Ziemlich auf den Hund gekommen, der Herr Waits. Knappe 5 für diesen jazzigen Waits-Blues.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?