Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Widow's Grove

Nummer

Jaar:2006
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:58Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 5)

James Egon
Member
*****
Er sorgt doch immer wieder für Abwechslung.

Dino-Canarias
Member
*****
Sehr schön, hat tatsächlich was irisches, wiederum nicht
allzuweit von den Pogues weg.....
Laatst gewijzigd: 07/01/2010 12:09
15/08/2007 15:03
remember
Member
****
Man merkt, dass eine Menge Herzblut in diesem Song steckt..

Pogues? Na..
Laatst gewijzigd: 06/04/2011 20:07
01/02/2007 16:54
Homer Simpson
Member
*****
erinnert mich an ein anderes Lied dessen Name mir nicht einfällt.

Auf jeden Fall war der Gesang anders....
11/01/2007 16:42
Musicfreak
Member
****
Das klingt irisch. Oder doch nicht? Auf jeden Fall feat. Geige, Akkordeon und Akustik-Gitarre.
Laatst gewijzigd: 07/01/2010 14:52
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?