Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Widow's Grove

Nummer

Jaar:2006
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:58Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 5)

James Egon
Member
*****
Er sorgt doch immer wieder für Abwechslung.

Dino-Canarias
Member
*****
Sehr schön, hat tatsächlich was irisches, wiederum nicht
allzuweit von den Pogues weg.....
Laatst gewijzigd: 07/01/2010 12:09
15/08/2007 15:03
remember
Member
****
Man merkt, dass eine Menge Herzblut in diesem Song steckt..

Pogues? Na..
Laatst gewijzigd: 06/04/2011 20:07
01/02/2007 16:54
Homer Simpson
Member
*****
erinnert mich an ein anderes Lied dessen Name mir nicht einfällt.

Auf jeden Fall war der Gesang anders....
11/01/2007 16:42
Musicfreak
Member
****
Das klingt irisch. Oder doch nicht? Auf jeden Fall feat. Geige, Akkordeon und Akustik-Gitarre.
Laatst gewijzigd: 07/01/2010 14:52
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.