Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Shiny Things

Nummer

Jaar:2006
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:20Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 6)

James Egon
Member
*****
klasse

southpaw
Member
****
Do not forsake me, oh my Tommy.

Dino-Canarias
Member
****
Man rechnet jede Sekunde damit, dass Waits einnickt, und der
Song damit sein vorzeitiges Ende findet.....

Knappe 4.
15/08/2007 15:06
remember
Member
****
wär ja nix neues, Musicfreak..
01/02/2007 17:01
Homer Simpson
Member
*****
finde ich gut
11/01/2007 16:47
Musicfreak
Member
***
Shiny Things like Tom Waits voice? ;-)
Etwas gar besoffen klingt das hier.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?