Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Tell It To Me

Nummer

Jaar:2006
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:08Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.83 (Reviews: 6)

southpaw
Member
****
Alle Vorredner haben mit Kommentar und Wertung recht. Wann kann man das schon mal sagen? :-p

James Egon
Member
****
Mich erinnert der eher an "Lucille" von Kenny Rogers, deshalb nur 4.

Dino-Canarias
Member
****
Ha, das wäre vielleicht auch mal ein Duett geworden, Janis
Joplin und Tom Waits.....

Knappe 4.
15/08/2007 15:12
remember
Member
****
komm jetzt nicht drauf, aber der erinnert mich an einen song..oh ja! "me and bobby mcgee" von der art wie er singt.
01/02/2007 17:08
Homer Simpson
Member
****
gut aber eintönig
11/01/2007 16:52
Musicfreak
Member
***
Eher ein langweilige Country-Ballade auf "Bawlers".
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.