Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Little Man

Nummer

Jaar:2006
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:33Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

James Egon
Member
*****
Ich mag sowas.

Dino-Canarias
Member
****
Piano-Barmusik à la Tom Waits, für seine Verhältnisse tönt's
regelrecht glattpoliert, könnte man sich jetzt auch im
Palace Hotel in St. Moritz gut vorstellen....
15/08/2007 15:15
remember
Member
****
Etwas für späte, nicht mehr nüchterne und verrauchte Stunden. Nachdenklich, dazu ein dunkles Getränk on the rocks dazu..
Laatst gewijzigd: 06/04/2011 18:22
01/02/2007 17:21
Homer Simpson
Member
*****
...sehr gut...
Laatst gewijzigd: 19/06/2007 19:49
11/01/2007 16:58
Musicfreak
Member
****
Eine simpel gespielte Piano-Ballade, zu der sich ein ganz smoothes Alt-Sax gesellt. Irgendwie süss und sehr angenehm.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.