Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - If I Have To Go

Nummer

Jaar:2006
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:15Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 5)

James Egon
Member
******
unheimlich ergreifend

remember
Member
****
Sehe ich ähnlich.

Dino-Canarias
Member
****
Sicher wunderbar geeignet um friedlich und sanft
einzuschlummern....

4 +
01/02/2007 17:28
Homer Simpson
Member
*****
sehr gut und schlicht
11/01/2007 17:04
Musicfreak
Member
*****
Traurig schön und ergreifend. Waits am Piano - sonst nix. *schnief*
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?