Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - The Fall Of Troy

Nummer

Jaar:1995
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:02Dead Man WalkingColumbia / Legacy
82876836552
Album
CD
2003
3:30Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

James Egon
Member
*****
doch, sehr gut

Dino-Canarias
Member
****
Irgendwie weder Fisch noch Fleisch, oder anders gesagt,
weder richtig schlecht noch gut.....
04/04/2008 21:22
variety
Member
****
Die Musik wurde in einem anderen Film benutzt: "Dead Man Walkin'"... geht so. Knappe 4.
18/11/2007 23:57
toolshed
Member
*****
Sehr gut!
15/08/2007 15:19
remember
Member
****
also 4* locker..
01/02/2007 17:36
Homer Simpson
Member
****
gut
11/01/2007 17:05
Musicfreak
Member
***
Eher unnötig. Wäre passend zum höchst mittelmässigen Troya-Film...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?