Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - The Fall Of Troy

Nummer

Jaar:1995
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:02Dead Man WalkingColumbia / Legacy
82876836552
Album
CD
2003
3:30Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

James Egon
Member
*****
doch, sehr gut

Dino-Canarias
Member
****
Irgendwie weder Fisch noch Fleisch, oder anders gesagt,
weder richtig schlecht noch gut.....
04/04/2008 21:22
variety
Member
****
Die Musik wurde in einem anderen Film benutzt: "Dead Man Walkin'"... geht so. Knappe 4.
18/11/2007 23:57
toolshed
Member
*****
Sehr gut!
15/08/2007 15:19
remember
Member
****
also 4* locker..
01/02/2007 17:36
Homer Simpson
Member
****
gut
11/01/2007 17:05
Musicfreak
Member
***
Eher unnötig. Wäre passend zum höchst mittelmässigen Troya-Film...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.