Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Down There By The Train

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Waits-Brennan
Coverversie van:Johnny Cash - Down There By The Train
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:38Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.14 (Reviews: 7)

gherkin
Member
******
Muziek van een zeer hoog niveau.

James Egon
Member
*****
Schließe mich dem Level an.

Dino-Canarias
Member
*****
Wirklich mit viel Herzblut gekrächzt von ihm.....

Niotku
Member
******
Schlägt Johnny Cashs Version um Längen. Einer dieser Songs, die mich wieder einmal die Frage stellen lässt: Was wäre die Musikwelt ohne Tom Waits?
15/08/2007 15:21
remember
Member
****
Dramaturgisch allemal.
Laatst gewijzigd: 06/04/2011 17:35
01/02/2007 17:43
Homer Simpson
Member
*****
sehr gut auch wenns fast 6 minuten geht
11/01/2007 17:11
Musicfreak
Member
*****
Sehr schön, diese Piano-Ballade. Einer der besten bawlers auf "Bawlers". Knappe 5.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?