Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Danny Says

Nummer

Jaar:2006
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:05Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 4)

Dino-Canarias
Member
****
Wenn Bruce Springsteen stockbetrunken wäre, würde er
wohl ganz ähnlich tönen....

4 +
15/08/2007 15:26
remember
Member
****
Seine Reflexionen sind auf jeden Fall eigenwillig..aber gut..
Laatst gewijzigd: 06/04/2011 17:32
01/02/2007 17:48
Homer Simpson
Member
*****
finde ich gut
11/01/2007 17:15
Musicfreak
Member
***
Eher nicht so flott. Interessiert mich jetzt weniger, was Danny sagt..ist das ein Ramones-Cover?
Laatst gewijzigd: 25/01/2007 20:33
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?