Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Young At Heart

Nummer

Jaar:2006
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:41Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8 (Reviews: 5)

Dino-Canarias
Member
****
Also nach "young at heart" tönt der jetzt wirklich nicht
unbedingt, eher schon nach Gehstock...:)

Aber nette pfiffige Einlage zwischendurch.....

southpaw
Member
****
Ironie oder nicht - immer hörenswert.
15/08/2007 15:28
remember
Member
***
das hawaihemd aufgeknüpft, das glas in der hand festhaltend, und die sonnenstrahlen stören beim nachdenken..genauso klingt es.
11/01/2007 17:23
Homer Simpson
Member
*****
zumindest ist er nicht "young in the face"

gefällt mir doch sehr gut
Laatst gewijzigd: 01/02/2007 17:51
11/01/2007 17:21
Musicfreak
Member
***
Jaja...er hat schon Recht...aber mich langweilt dieser Song...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.