Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Bone Chain

Nummer

Jaar:2006
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:03Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.5 (Reviews: 4)

Dino-Canarias
Member
***
Wenn ich mal in der Klapsmühle landen sollte (God beware!),
wird das sicher einer meiner Lieblingssongs werden....
Laatst gewijzigd: 07/01/2010 14:59
18/08/2007 12:27
remember
Member
***
eine schräge minute, ein spürchen zuviel des guten (oder doch eher zu wenig??)..
01/02/2007 20:48
Homer Simpson
Member
**
ein Whisky zu viel
11/01/2007 17:35
Musicfreak
Member
**
Typischer Bastard-Blues von Tom Waits. Allerdings eher eine Art Skit. Reif für die Klappse...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.