Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Bone Chain

Nummer

Jaar:2006
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:03Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.5 (Reviews: 4)

Dino-Canarias
Member
***
Wenn ich mal in der Klapsmühle landen sollte (God beware!),
wird das sicher einer meiner Lieblingssongs werden....
Laatst gewijzigd: 07/01/2010 14:59
18/08/2007 12:27
remember
Member
***
eine schräge minute, ein spürchen zuviel des guten (oder doch eher zu wenig??)..
01/02/2007 20:48
Homer Simpson
Member
**
ein Whisky zu viel
11/01/2007 17:35
Musicfreak
Member
**
Typischer Bastard-Blues von Tom Waits. Allerdings eher eine Art Skit. Reif für die Klappse...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?