Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Redrum

Nummer

Jaar:2006
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:12Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.75 (Reviews: 4)

Dino-Canarias
Member
***
Auch wieder ein ganz heisser Kandidat für die "Irrenanstalt-Charts".....
18/08/2007 12:31
remember
Member
****
Erscheint völlig sinnlos, Schrägheit wird hier neu erfunden.
Denoch hat es was faszinierendes..

Haha, Dino ;-)
Durchaus möglich.
Laatst gewijzigd: 06/04/2011 18:54
01/02/2007 20:58
Homer Simpson
Member
**
naja
11/01/2007 17:42
Musicfreak
Member
**
Naja...Merkwürdiges Instrumental...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?