Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Nirvana

Nummer

Jaar:2006
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:12Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 4)

Dino-Canarias
Member
**
Ob's Kurt Cobain wohl gefallen hätte...???

2 +
18/08/2007 12:32
remember
Member
**
genauso unnötig wie schon die ersten geschichten..
01/02/2007 20:58
Homer Simpson
Member
**
kein Lied, keine richtige Benotung
11/01/2007 17:42
Musicfreak
Member
**
Jaja...blabla....Könnte auch ein Kapitel eines Hörbuchs sein...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?