Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Poor Little Lamb

Nummer

Jaar:2006
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:43Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 4)

Dino-Canarias
Member
**
Damit kann er höchstens kleine Kinder erschrecken....

2 +
18/08/2007 12:33
remember
Member
**
das ist sogar gar nichts wert.
01/02/2007 21:00
Homer Simpson
Member
**
nichts besonderes
11/01/2007 17:45
Musicfreak
Member
**
Achherrje....Was ist das denn schon wieder? Schunkel-Tom, hier sogar noch mit Oboe...Oboen mag ich überhaupt nicht.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?