Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - King Kong

Nummer

Jaar:2006
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:29Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 4)

Dino-Canarias
Member
***
Bum-Chatta-Bum, Bum Chatta-Bum.....

2 - 3
18/08/2007 12:37
remember
Member
***
von der länge her, der KK von disk 3, von der qualität eher ein kleines totenkopfäffchen..
01/02/2007 21:05
Homer Simpson
Member
***
und es scheint als würde der Affe zur Unterstützung mitschreien
11/01/2007 18:01
Musicfreak
Member
***
Etwas so spannend wie King Kong als Film. Extrem verzerrte Beatbox-Sounds, eine bluesige Gitarre und ein predigender Tom Waits
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?