Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits With Susan Michelson - Eggs And Sausage (In A Cadillac )

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

remember
Member
***
eher mühsam..
18/10/2007 17:47
Homer Simpson
Member
*****
gefällt mir alleine besser
08/12/2006 00:21
Musicfreak
Member
*****
Tolle Jazznummer von Mr. Waits. Aus dem Leben gegriffen. Wie nennt man das schon wieder, diese Art wie er erzählt? Die Situationen beschreibt? Sowas mag ich.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?